6 expresii care te împiedică să te îmbogățești și să fii fericit

6 expresii care te împiedică să te îmbogățești și să fii fericit

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 November 2020 in Spiritualitate

Se știe că gândurile noastre ne determină viața și modelează evenimentele din jurul nostru. Cuvintele sunt la fel de puternice puternice. Încearcă să fii atent la cuvintele care sperie norocul financiar.

Există multe cuvinte periculoase, dar acest lucru, desigur, nu înseamnă că trebuie să nu mai vorbești. Înseamnă doar că, dacă nu ai nimic bun de spus, mai bine taci, mai ales dacă ai de spus cuvinte și fraze încărcate negativ. De asemenea, este foarte important să nu vă povestiți planurile, să nu le spuneți străinilor despre succesele dvs.

Fericirea iubește tăcerea – amintiți-vă acest lucru.

“Nu”

Cuvântul „nu” este aproape de neutru, dar nu poate fi pronunțat adesea de cineva care dorește să devină de succes și bogat: nu pot, nu pot face față, nu pot, nu am talente. Astfel de cuvinte sperie norocul și fericirea. De aceea absolut toate afirmațiile, inclusiv afirmațiile pentru noroc și prosperitate , nu conțin cuvântul „nu” sau particula „nu”. În viața de zi cu zi, este extrem de dificil să scapi complet de „nu”, dar încearcă să o elimini când vorbești despre tine.

“Imposibil”

Totul este posibil în această lume, așa că încearcă să nu spui cuvântul „imposibil”. De exemplu, în loc de „acest proiect este imposibil de făcut”, se poate spune că „în acest moment nu avem resurse suficiente pentru a finaliza proiectul”. Când spunem „imposibil”, blocăm o parte din energia creativă a universului care străbate spațiul din jurul nostru.

“Sărăcie”

Încearcă să spui cât mai puțin cuvântul „sărac”, „sărăcie”. Acest cuvânt trebuie evitat întotdeauna și peste tot. Este mai bine să-l înlocuiți cu sinonime sau să-l excludeți complet din viața de zi cu zi. Da, există situații în care nu puteți veni cu o soluție pentru acest cuvânt, dar este mai bine să căutați orice oportunități pentru a nu-l pronunța, mai ales la locul de muncă sau acasă.

“Ghinion”

Acest cuvânt poate fi, de asemenea, înlocuit cu succes cu altul, dar identic ca sens. De exemplu, dacă mașina ta se defectează, nu trebuie să spui „Sunt ghinionist/ă”. Este mai bine să spunem „planurile mele s-au schimbat”. Oamenii care spun adesea „ghinion” își aduc necazuri asupra lor.

„Necaz”

Un cuvânt foarte negativ care sperie norocul și banii și chiar dacă spui asta nu despre tine. Dacă îți spui asta pentru tine, îți poate elimina cu totul succesul. Acest cuvânt poate fi cu siguranță exclus din viața de zi cu zi cu sută la sută. De asemenea, nu ar trebui să spui „eșec”, „necaz” dacă vrei ca banii tăi să nu curgă de la tine.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!