5 tipuri de suflete pereche pe care le întâlnim și le iubim în viața noastră…

5 tipuri de suflete pereche pe care le întâlnim și le iubim în viața noastră…

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 November 2023 in De SufletPersonalitateRelatiiSpiritualitate

„Întâlnirile de mare importanță sunt planificate de suflete cu mult înainte ca trupurile să se întâlnească”, – Paulo Coelho

Majoritatea dintre noi au întâlnit multe suflete pereche diferite în viața noastră. Toate sunt foarte importante pentru noi și au avut un impact semnificativ asupra vieții noastre.

Unele rămân alături de noi pentru totdeauna, în timp ce altele pleacă mai repede decât am dori. Ne este greu să acceptăm că ele și-au îndeplinit deja rolul în viața noastră și că este timpul să le lăsăm să plece.

Nu toate sufletele pereche se nasc în momentul în care ‘ochii noștri s-au întâlnit și am realizat că suntem creați unul pentru celălalt‘. Există multe alte tipuri de ‘jumătăți’, care vin să ne învețe ceva, să schimbe viața noastră, uneori să o întoarcă cu susul în jos, uneori venind doar pentru un moment.

1. Suflet pereche – prieten.

Uneori întâlnim o persoană și realizăm că este a noastră. Avem senzația că o cunoaștem toată viața, chiar dacă ne-am cunoscut abia de câteva minute.

Putem vorbi unul cu celălalt despre orice. Putem discuta ore în șir și nu ne vom plictisi. Un astfel de prieten poate să vă cunoască și să vă înțeleagă mai bine decât vă înțelegeți singuri și să nu vă judece. Iar asta este foarte important. Astfel de oameni ne ajută să gestionăm corect anumite situații de viață.

2. Suflet pereche – aventurier.

Sufletele înrudite nu ne fac neapărat mai fericiți. Sunt cele care ne determină să simțim la maximum, să trăim cele mai intense emoții. Aceste persoane intră în viața noastră, ne pun la încercare și pun sub semnul întrebării tot ce am trăit până atunci. Odată cu venirea lor, viața noastră se împarte în ANTERIOR și ULTERIOR, iar acum realizăm că suntem cu totul alți oameni.

De obicei, acestea sunt relații romantice care ne scutură ca un uragan și apoi ne aruncă pe pământ fără să ne atenționeze măcar.

Și, deși încă ne simțim confuzi cu privire la ceea ce s-a întâmplat și de ce s-a încheiat totul atât de brusc, are și farmecul său. Întrucât, chiar dacă uraganul distruge totul, în locul distrus, construim ceva nou. Și, de obicei, este mult mai frumos și mai bun decât înainte.

3. Suflet pereche – iubitor.

Aceste persoane vin în viața noastră pentru o perioadă determinată, pentru a ne ajuta să ne înțelegem pe noi înșine și să învățăm alte lecții importante de viață. De obicei, aceste relații nu încep în mod spontan, ci se dezvoltă treptat. Și se termină de obicei într-un mod bun, rămânând prieteni după totul, conștienți de ce au învățat unul de la altul.

Astfel, legătura sufletelor pereche rămâne, chiar dacă etapa romantică a lor s-a încheiat deja.

4. Suflet pereche – străin.

Există întotdeauna o întâlnire scurtă, dar semnificativă, cu un străin misterios. Poate fi un trecător întâmplător sau o persoană pe care ați întâlnit-o într-o seară, sau doar un necunoscut cu care v-ați privit și ați schimbat câteva cuvinte.

De obicei, vă pare că l-ați mai văzut undeva pe acest om, dar nu puteți să vă amintiți unde. Într-o viață anterioară? De obicei, aceste persoane spun exact ceea ce aveți nevoie să auziți în acel moment, și vă dați seama că această întâlnire întâmplătoare nu a fost atât de întâmplătoare.

5. Suflet pereche – dragoste.

Acesta este tipul de suflet pereche pe care fiecare persoană îl visează. Și dacă suntem norocoși, îl vom întâlni și vom fi fericiți pentru tot restul vieții noastre.

Acesta înglobează toate aspectele menționate mai sus: sentimentul că ne cunoaștem de o eternitate, o conexiune incredibilă, prietenie, o dragoste extraordinară.

Atunci când întâlniți sufletul pereche – fie că este pentru 5 minute, 5 ore, 5 ani sau pentru toată viața – permiteți-i să se întâmple. O astfel de legătură sinceră nu vă va lăsa neschimbați.

Permiteți acestor oameni să fie ceea ce trebuie să fie pentru voi.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!