5 tehnici pentru a te proteja de energiile negative ale celor din jur

5 tehnici pentru a te proteja de energiile negative ale celor din jur

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 November 2020 in Dezvoltare PersonalaSfaturiSpiritualitateViata

Să știi cum să te ferești de energia negativă este o abilitate spirituală importantă. Empatia este capacitatea de a recunoaște, simți și trăi emoțiile altor persoane. Același lucru este valabil și pentru persoanele toxice. Prin urmare, este important să te poți proteja de efectele negative ale emoțiilor altor oameni.

Iată 5 moduri de a te proteja de energiile negative

1. Amintiți-vă că nu puteți mulțumi pe toată lumea.

Dacă cineva te critică sau se plânge de tine, nu încerca să o mulțumești pe acea persoană. Acesta va atrage energia pozitivă din tine și te va face dependent energetic de părerea lui. Acceptă că nu toată lumea te va iubi.

2. Alege cu atenție pe cine primești în viața ta.

Corpul, mintea și casa sunt templul tău. Pe cine vei invita înăuntru? Ar trebui ca oamenii să se descalțe înainte de a intra sau este în regulă ca ei să-ți murdărească sufletul?

Dacă într-o zi dai o bucată de pâine unei persoane, aceasta va cere pâine și a doua zi. Este minunat să fii un om generos, dar trebuie să conturezi o linie fină. Învață să spui nu pentru a te simți bine.

3. Nu mai acorda atenție persoanelor toxice.

Parazitul are nevoie de o gazdă pentru a supraviețui. Când ești atent la cineva, îi oferi energie. Vampirii energetici nu îți vor fura doar energia, ci și gândurile. Unii oameni își vor proiecta energia negativă asupra ta, povestindu-ți problemele de la locul de muncă, din relații sau chiar realizările.

Toate aceste emoții vă pot obosi, așa că trebuie să întrerupeți fluxul negativității în cel mai dur mod. Iubește-te pe tine însuți și spune-le altora direct că nu le vei asculta problemele mereu.

4. Plimbă-te în aer liber.

Ieși mai des în natură, relaxează-te și respiră aerul curat. Te vei curăța din interior spre exterior. Fii ca un fluture: ușor, dar rapid. Respirația crește circulația sângelui în organism și ajută la prevenirea absorbției de energie a persoanelor din jur. Mergi cu încredere, ține capul drept și nu lăsa pe nimeni să îți strice starea de spirit.

5. Asumă-ți 100% responsabilitate pentru gândurile și emoțiile tale.

Cum te simți este 100% responsabilitatea ta. Universul îți trimite oameni în viața ta pentru a te testa. Când îți asumi responsabilitatea pentru acțiunile tale, te conectezi la tine la un nivel mai superior. Creezi situații care îți cresc nivelul de energie.

Știința protejării de energiile celorlalți oameni începe cu iubirea de sine. Amintiți-vă că meritați fericirea și pacea. Amintiți-vă că acest lucru este normal și voi înșivă sunteți creatorul stării voastre energetice.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!