5 sfaturi care vă vor ajuta să comunicați mai eficient cu Îngerul Păzitor

5 sfaturi care vă vor ajuta să comunicați mai eficient cu Îngerul Păzitor

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 December 2020 in Dezvoltare PersonalaSfaturiSpiritualitateViata

Cu toții ne confruntăm zilnic cu probleme, care ar fi mult mai ușor de rezolvat dacă am înțelege că există ajutoare în apropiere. Îngerii păzitori sunt daruri omniprezente trimise de Dumnezeu pentru a ne ajuta în încercările vieții.

Indiferent de cine suntem și ce religie avem, fiecare dintre noi are un Înger Păzitor care rămâne cu noi de-a lungul vieții noastre și care este copleșit de dragoste necondiționată pentru noi. Îi putem cere ajutor în absolut toate problemele și el va face tot posibilul pentru a ne îndruma pe calea cea bună. Și dacă vrem, vom putea auzi șoaptele lui de îndrumare.

Pentru a intra în contact cu el, aveți nevoie de abilitatea de a vă concentra. În același timp, comunicarea cu un înger este la fel de ușoară ca și vorbirea cu un prieten apropiat. Și trebuie doar să ne împrietenim cu Îngerul nostru, deoarece viața noastră se va schimba complet.

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă apropiați de îngerul vostru:

1. Cere ajutor cât mai des posibil

Îngerul tău păzitor a venit aici cu singurul scop de a te ajuta. Dar el nu își va impune niciodată voința. Îngerii acționează în numele tău numai atunci când le ceri. Prin urmare, dacă aveți nevoie de ajutorul lui, cereții fără rușine.

Poți vorbi cu Îngerul tău Păzitor foarte direct – ca și cum ai vorbi cu cel mai bun prieten al tău – despre orice, în tăcere sau cu voce tare. Poți cere ajutorul lui pentru orice problemă apărută în timpul zilei.

2. Fii atent

După ce îi cereți ajutor, așteptați instrucțiunile pe care le aveți de făcut în continuare. Le veți primi sub formă de semne, sentimente experimentate sau presimțiri intuitive.

În plus, puteți obține răspunsul la o întrebare printr-un mesaj de la un prieten sau un străin sau printr-un lucru complet obișnuit, de exemplu, printr-o pană, curcubeu sau chiar versuri din melodii. De asemenea, puteți găsi răspunsul dorit complet aleatoriu pe un panou sau pe o pagină de carte.

Fiți deschis la orice mod în care Îngerul Păzitor vă poate atrage atenția.

3. Urmați instrucțiunile date

Când veți primi semnul, veți simți o senzație specială. Aceasta vă va spune ce înseamnă semnul și ce anume trebuie să faceți. Îți va veni ca o idee în minte, și vei ști exact care cale merită să o alegi. Ai încredere în intuiția ta și acționează conform instrucțiunilor date. Cu cât faci mai des acest lucru, cu atât vei primi mai multe semne îndrumătoare.

4. Mulțumește

Pentru a stabili o legătură strânsă cu Îngerul tău, este important să-i mulțumești chiar înainte de a primi un răspuns – de parcă acest lucru s-ar fi întâmplat deja.

De exemplu, ați putea spune sau gândi „Îți mulțumesc că m-ai ajutat în timpul acestei întâlniri” înainte de a avea loc această întâlnire. Sau „Îți mulțumesc că m-ai ajutat să rezolv această problemă” înainte ca problema să fie rezolvată. După ce veți primi ajutor, mulțumiți din nou îngerului vostru.

5. Lasă loc pentru ceva mai bun

Este posibil să fi solicitat un anumit ajutor, dar este probabil ca problema să fie rezolvată într-un mod la care nici nu te-ai putea gândi. Lăsând loc pentru rezultate neașteptate, veți obține răspunsuri care depășesc cele mai bune vise și așteptări.

Ai putea să spui sau să te gândești: „Să se întâmple ce crezi că este mai bine pentru mine” sau „Cer să obțin cel mai bun rezultat posibil pentru ceea ce fac”.

Aceste sfaturi simple vă pot schimba viața în bine. Când rezolvați problemele de astăzi, știți că puteți solicita întotdeauna ajutor Îngerului Păzitor.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!