5 semne pe care Universul le folosește pentru a te avertiza că te suprasoliciți

5 semne pe care Universul le folosește pentru a te avertiza că te suprasoliciți

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 March 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăSpiritualitate

Când stresul atinge un punct critic, acesta duce la epuizare severă și chiar la depresie, din care este foarte greu să ieșiți. De aceea este atât de important să recunoaștem aceste semne în timp și să acționăm.

Dacă privim această situație la nivel energetic, atunci cea mai mare parte a stresului se acumulează în plexul solar și în chakra inimii. Capacitatea chakrelor nu este nelimitată și, atunci când sunt copleșite, pot duce la crize de anxietate, neatenție, iritabilitate și schimbări de dispoziție.

Însă problemele de burnout nu se limitează la probleme emoționale – pot duce, de asemenea, la simptome fizice, cum ar fi probleme cu pielea, tensiune musculară, dureri abdominale, probleme digestive și senzație generală de stare generală de rău.

Iată cum ne atenționează Universul atunci când situația ne depășește 

1. Începeți să aveți vise în care căutați ceva sau vă pierdeți într-un loc necunoscut

Visele în care încercați fără succes să ieșiți de undeva sau în care căutați ceva, dar nu găsiți, sunt adesea un semn că trebuie să încetiniți puțin ritmul frenetic al vieții și să găsiți timp pentru a vă odihni. Cel mai adesea, aceste vise indică faptul că sunteți suprasolicitat sau copleșiți emoțional și că vă este greu să țineți pasul cu angajamentele.

2. Aveți adesea leziuni minore din neglijență

Vătămările minore care ar fi putut fi prevenite dacă ai fi puțin mai atent sunt un alt semn clar că ar trebui să încetinești ritmul vieții tale și să începi să iei lucrurile mai ușor. De asemenea, poate indica faptul că trebuie să vă opriți și să vă gândiți cu atenție la ce aveți de făcut înainte de a vă grăbi să rezolvați toate sarcinile.

Așadar, dacă zi de zi vă loviți degetele pe colțurile mobilierului, vă prindeți degetele pe la uși, aceasta poate fi o încercare a Universului de a vă încetini puțin și de a vă face să înțelegeți că nu trebuie să vă grăbiți fără să vă gândiți la ceea ce aveți de făcut.

3. Uiți în permanență de angajamentele sau programările tale

Dacă uitați în mod constant de întâlniri sau trebuie să respingeți angajamentele din nou și din nou, atunci acest lucru indică cu siguranță că munciți prea mult. Se întâmplă asta deoarece, pur și simplu nu puteți să faceți atât de multe lucruri în același timp.

Memoria noastră este aranjată în așa fel încât să uităm câte ceva din când în când, iar acest lucru este destul de normal. Dar dacă se întâmplă tot timpul sau este vorba despre lucruri care sunt foarte importante pentru dvs., ar putea fi un semn că munciți prea mult.

4. Te simți subapreciat

Dacă obișnuiești să spui „da” fiecărei cereri ale oamenilor, încălcarea acestui obicei poate fi foarte dificilă. Mai devreme sau mai târziu, dorința de a mulțumi pe ceilalți și de a spune „da” tuturor, în afară de voi înșivă, va duce la faptul că veți începe să simțiți că oricât de mult ați face pentru alții, ei încă nu vă apreciază. Acest lucru, la rândul său, poate duce la anxietate cronică și vă poate face să vă pierdeți din vedere scopul.

5. Ceea ce te făcea fericit nu îți mai aduce bucurie

Dacă îți plăcea să gătești, dar acum îți dai seama că procesul de gătit s-a transformat într-o datorie neplăcută sau că ți-e dor din ce în ce mai des de cursurile de yoga pe care le adorai cândva, acest lucru se poate datora faptului că vă supraîncărcați cu munca. Dacă considerați că acest punct este valabil pentru dvs., încercați să vă alocați mai mult timp pentru a vă odihni și a vă „reîncărca” bateriile de energie.

Și apropo … dacă tu, după ce ai citit acest articol, te gândești serios dacă ar trebui să încetinești ritmul vieții tale și să începi să te împovărești mai puțin, atunci cel mai probabil acesta este un semn că așa este cu adevărat!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!