5 semne de la Îngeri pe care nu ar trebui să le ignorați

5 semne de la Îngeri pe care nu ar trebui să le ignorați

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 October 2023 in CredințăDe SufletSfaturiSpiritualitate

Semnele de la Îngeri ne ajută să simțim o conexiune directă, să ne întărească intuiția și să ne ofere încrederea de a merge înainte. Există mai multe modalități prin care Îngerii încearcă să ne transmită ceva, să ne avertizeze sau să ne reamintească de ceva important.

Îngerii sunt gardienii și ghizii noștri. Sunt ființe spirituale divine ale iubirii și luminii care lucrează cu omenirea pentru a ne ajuta în această viață. Îngerii Păzitori sunt unici pentru fiecare persoană. Fiecare dintre noi are propria sa echipă de Îngeri. Unii oameni pot avea un singur Înger, în timp ce alții pot avea o întreagă echipă.

Întotdeauna puteți cere mai mult dacă simțiți nevoia. Îngerii respectă liberul nostru arbitru și nu vor interveni direct în viața noastră dacă nu îi rugăm. Atunci când cereți, Îngerii voștri vor comunica cu voi prin intuiție și prin multe alte modalități.

Când nu sunteți siguri cu privire la o decizie, puteți întotdeauna să le cereți un semn pentru a vă confirma sentimentele. Semnele de la Îngeri ne ajută să simțim o conexiune directă, să întărească intuiția noastră și să ne ofere încredere în a merge înainte.

Îngerii ne călăuzesc subtil tot timpul, în special atunci când doresc să atragă atenția noastră. Îngerii voștri cunosc dorințele voastre, visele, punctele voastre slabe și punctele voastre forte, trecutul, prezentul și viitorul. Îngerii voștri cunosc adevărata voastră ființă.

Datorită acestei conexiuni unice, împreună cu energia lor de iubire necondiționată, Îngerii voștri vă înțeleg foarte profund și semnificativ. Ei știu cu adevărat ce doriți și ce este cu adevărat cel mai bun pentru voi și cum să vă ajute să creați ceva. Îngerii voștri vă oferă sfaturi, inspirație și idei care vă vor ajuta să vă împliniți visele.

Așadar, iată cele 5 semne de la Îngeri pe care ar trebui să le ascultați și să nu le ignorați.

1. Sunet în urechi.

Sunetul (tonul și diversitatea acestuia pot varia de la o persoană la alta) în urechile voastre este o modalitate foarte comună prin care Îngerii vă întind o mână de ajutor. Este un semn de confirmare: ceea ce spuneți sau gândiți în momentul sunetului intens, puteți simți chiar o presiune în ureche, este ceva important. În acest caz, Îngerii voștri vă cer să acordați atenție faptului că sunteți pe calea cea bună cu intuiția voastră.

2. Numărul 11.

Numerele sunt un limbaj universal, și Îngerii îl folosesc pentru a comunica. Secvențele repetate de numere conțin un mesaj, în funcție de numărul pe care îl vedeți. 11 este un semn de trezire. Îngerii voștri vă îndeamnă să vă treziți spiritual și să ajungeți la adevărul în care vă îndoiți, dar știți că este adevărat.

3. Pene.

Găsirea unei pene este un semn clar de la Îngerul vostru de a avea încredere. Încredere că totul va fi bine și că nu sunteți singuri. Este un semn pentru a cere ajutor și îndrumare de la Îngerii voștri, în loc să luptați singuri cu problema.

4. Porumbeii.

Îngerii vă trimit porumbei ca un semn pentru a urma instinctele voastre, deoarece intuiția voastră este absolut corectă în acel moment. Chiar dacă punctul vostru de vedere poate diferi de cel al altora. Porumbelul este un semn puternic pentru a nu ignora ceea ce știți, este o avertizare pentru a evita problemele viitoare.

5. Centrul Solar.

Centrul vostru solar sau chakra solară (aflată la câțiva centimetri deasupra buricului) este foarte sensibil la energie. De aceea, intuiția voastră este numită și “intuiție de burtă”. Îngerii vă trimit senzații în această zonă pentru a vă avertiza atunci când ceva nu este în regulă.

Aceasta poate fi simțită ca greață, constrângere, fluturi și chiar un disconfort minor. Nu ignorați aceste sentimente, ci acordați atenție la ce se întâmplă. De exemplu, dacă simțiți greață de fiecare dată când sunteți în prezența unei anumite persoane, acesta este un semn că ceva nu este în regulă și trebuie să fiți atenți și să acționați în mod corespunzător.

Aceste cinci semne sunt aspecte importante ale comunicării cu Îngerii noștri, cu cât le urmăm mai mult, cu atât intuiția noastră devine mai puternică. Putem întotdeauna să ne adresăm Îngerilor noștri pentru mai multe îndrumări cu privire la orice eveniment. Aveți încredere că Îngerii vor reuși cu siguranță să ajungă la noi într-un fel sau altul și într-un mod care ne este cel mai acceptabil în momentul potrivit.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!