5 secrete ale societății secrete masonice despre care încă nu știați

5 secrete ale societății secrete masonice despre care încă nu știați

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 March 2021 in CuriozitățiStiintaViata

Francmasonii sunt cea mai puternică și mistică organizație din întreaga istorie mondială. Puțini oameni știu că adepții francmasonilor încă mai țin în mâini multe secrete ale prosperității și bogăției imense.

Fiecare persoană dorește să ducă o viață bogată și să nu simtă nevoia de nimic. Așa trăiesc adepții francmasonilor. Secretul securității lor materiale este deținerea de cunoștințe secrete despre energia banilor, atragerea a ceea ce vor și schimbarea realității în favoarea lor.

Multă vreme, aceste cunoștințe au rămas inaccesibile pentru persoanele neinițiate: după cum știți, masonii sunt o organizație privată și nici măcar fiecare adept nu cunoaște toate secretele ordinului. Dar în lumea modernă, găsirea informațiilor de care aveți nevoie poate fi mult mai ușoară și mai rapidă decât înainte. Faptul că majoritatea bunurilor pământești sunt concentrate în mâinile unui grup mic de oameni se explică prin existența unor tehnici speciale de atragere a bogăției.

Aceste informații sunt disponibile în prezent. Oricine poate folosi cunoștințele francmasonilor, iar cu diligența necesară, poate obține succesul dorit într-un timp destul de scurt.

1. Francmasoni știau despre energia specială a banilor și capacitatea lor de a fi atrași unul de celălalt. Pentru a face o astfel de concluzie, nici măcar nu este necesar să studiezi sursele istorice, este suficient să te uiți la niște bancnote de dolari.

Pe bancnotă, putem observa semne masonice speciale: de exemplu, o piramidă trunchiată cu un simbol sacru special în partea de sus, denotând Arhitectul Universului, pe care masonii îl identifică cu Puterea Superioară. Alt simbol este un cerc cu un triunghi, greutăți și o cheie inscripționată în el. Acest semn simbolizează o cale atentă către bogăție, care va deveni cheia dominației lumii.

Aceste simboluri au apărut pe bancnotă dintr-un motiv: masonii sunt bine conștienți de legea principală a Universului, care spune că banul este atras de ban și îl folosește cu pricepere pentru a crește bogăția. Prin plasarea simbolurilor pe bancnotă, ele o transformă într-un magnet pentru bani,

2. Francmasonii au folosit puterea simbolurilor sacre pentru a câștiga putere și bogăție. Acest secret masonic este strâns legat de cel anterior. Problema pentru mulți oameni este că sunt frivoli în ceea ce privește lucrurile cu putere, considerând dovada eficacității lor ca fiind doar ficțiune.

Francmasonii au acționat mai aventuros: au observat că există simboluri sacre speciale în orice cultură și au încercat să ia tot ce este mai bun de la fiecare. Drept urmare, au reușit să obțină formule unice în ceea ce privește puterea, care, conform zvonurilor, sunt capabile nu numai să atragă bani, ci chiar să îndeplinească dorințele proprietarului.

3. Francmasonii au folosit formule secrete pentru a se îmbogăți și a câștiga putere. Acest lucru a fost demonstrat de analiza manuscriselor antice găsite accidental de Viktor Nikolaevich, specialist în domeniul ezoterismului. Întâmplător, a obținut o carte, care conținea instrucțiuni detaliate despre cum să creeze o formulă pentru adepții ordinului.

Cu ajutorul instrucțiunilor, a reușit să își creeze o astfel de formulă și a devenit convins de eficacitatea acesteia: în cel mai scurt timp posibil a reușit să scape de probleme financiare grave, iar acum este o persoană de succes și prosperă.

4. Masonii nu încearcă să schimbe soarta adepților lor, ci îi ajută să ocolească obstacolele și să-și dezvolte abilitățile la maximum. O listă a membrilor ordinului care au fost onorați să creeze formula pentru avere a fost găsită împreună cu instrucțiunile. Mulți adepți au fost eliminați din lista originală.

Acest lucru se datorează faptului că francmasonii au creat formula bogăției numai după ce au analizat horoscopul și structura Tarotului pentru soarta viitoare a adeptului. Dacă analiza a arătat că o persoană încă trebuie să treacă prin anumite obstacole care sunt necesare pentru dezvoltarea spirituală, au refuzat să o integreze.

5. Banii și faima au fost rezultatul primirii formulei masonice, dar nu și cauza. Mulți ar putea crede că doar o persoană înzestrată cu bogăție și putere ar putea deveni membru al ordinii masonice. Dar acest lucru este fals, și este dovedit de exemple reale. Se crede că potențialul unei persoane, energia sa, erau deosebit de importante pentru masoni. Dacă membrii ordinului vedeau că o persoană era capabilă să realizeze mult, era acceptată în rândurile lor.

De exemplu, toată lumea știe că Napoleon a fost membru al lojei masonice. Cu toate acestea, cariera împăratului, care a cucerit jumătate din Europa, a început de jos: s-a născut într-o familie săracă și a avut o sănătate precară încă din copilărie. Se zvonește că abia după ce Napoleon a intrat în ordin, a început să aibă mai mult noroc.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!