5 reguli care fac ca dorințele să devină realitate. Lucrează alături de Univers la îndeplinirea lor!

5 reguli care fac ca dorințele să devină realitate. Lucrează alături de Univers la îndeplinirea lor!

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 September 2021 in SpiritualitateViata

Dorințele noastre nu se îndeplinesc întotdeauna, însă experții au oferit câteva soluții despre cum să grăbim acest proces și să ne realizăm visele și dorințele. Pentru a face acest lucru, va trebui să urmați câteva reguli simple.

Prima și cea mai importantă regulă pentru îndeplinirea oricăror dorințe este capacitatea de a rămâne pozitiv. Oamenii care gândesc optimist sunt întotdeauna cu un pas înaintea celorlalți.

Dorința trebuie să fie amabilă

Dorințele și obiectivele tale în viață nu ar trebui să facă rău nimănui. În caz caz contrar, Universul pur și simplu nu le va îndeplini și nu vă va oferi norocul care vă va ajuta să vă atingeți obiectivele. Dacă dorințele tale pot face rău cuiva, nu se vor împlini. Chiar dacă doriți să obțineți ceva care să îl facă pe un dușman să vă invidieze, dorința este mult mai puțin probabil să se împlinească. Gândurile tale trebuie să fie pure.

Dorința trebuie să fie clară și simplu de înțeles

Simpla dorință „vreau să îmi găsesc dragostea” nu este suficientă. „Vreau să îmi găsesc un loc de muncă cu un salariu bun” este, de asemenea, un drum spre nimic. Specificul este important. Dacă nu știi încă ce anume vrei, dar îl înțelegi treptat, notează punctele importante pe hârtie, citindu-le periodic. De exemplu, dacă înțelegeți că vă doriți să lucrați în industria serviciilor, scrieți acest lucru. Restrângeți cercul pentru a face dorința cât mai precisă posibil. Cerere către Univers trebuie să fie cât mai la punct, nu una generală.

Stabilește o anumită perioadă

Stabilește o perioadă în care vrei să se îndeplinească dorința, dar ai grijă să fie realistă. De exemplu, vreți să vă schimbați apartamentul în termen de doi ani, sau să găsiți un loc de muncă într-o lună, să mergeți într-o anumită țară în această jumătate a anului și așa mai departe. Acest lucru te va motiva mai bine și va ajuta Universul să lucreze pentru tine.

Uitați de particula „nu” și de cuvântul „nu”

Dorința ta nu ar trebui să conțină negări. De exemplu, „Mi-aș dori să nu am probleme” este o abordarea greșită. „Vreau să scap de problemele din familie” – aceasta este formularea corectă. Motivul este că universul nu percepe negația. Dacă spui: „Vreau să nu mă îmbolnăvesc”, universul aude: „Vreau să mă îmbolnăvesc”. Drept urmare, obținem ceea ce nu vrem și încercăm să evităm acest lucru.

Folosiți orice mijloace

Dacă cineva îți oferă ajutor, acceptă-l. Dacă ești la o răscruce de drumuri, atunci alege drumul care poate fi mai dificil, dar care știi că te va duce la visul tău. Nu trebuie să vă fie frică de dificultăți și obstacole. Mijloacele prin care îți atingi obiectivele pot fi oricare, principalul lucru este că nu fac rău nimănui, dar nici ție.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!