5 produse care îți vor curăța cu ușurință corpul de toxine

5 produse care îți vor curăța cu ușurință corpul de toxine

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 March 2021 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Astăzi este la modă să fii sănătos și una dintre premisele principale pentru o sănătate bună este curățarea organismului de toxine.

În ziua de astăzi, acest lucru este foarte important, deoarece alimentele pe care le consumăm conțin multe substanțe nocive, la care sistemul de curățare a corpului nu mai poate face față. Oamenii apelează la tot felul de proceduri și cure, încercând să scape de toxine, de la care pot ajunge chiar la spital.

Puțină lume știe, dar există multe produse destul de accesibile care curăță corpul la fel de bine ca orice alt medicament.

Produse eficiente pentru detoxifierea corpului:

1. Sfecla roșie

Conține fibre, cupru, fosfor, vitamina C și un număr de acizi benefici care îmbunătățesc digestia și distrug bacteriile putrefactive din intestin. Iar substanța lipotropă „betaină” ajută ficatul să scape mai bine de toxine. Sfecla nu numai că vă ajută să vă curățați corpul, ci și să întineriți corpul datorită acidului folic și a cuarțului.

O puteți consuma fiartă, în borș, ca salată sau sub formă de suc.

2. Ceapa

Una dintre cele mai importante componente ale cepei este volatila, care este depozitată în uleiurile esențiale. Ea elimină rapid majoritatea bacteriilor și ciupercilor. În plus, ceapa contribuie la îmbunătățirea digestiei, la absorbția nutrienților și a creșterii poftei de mâncare.

O puteți consuma crudă, în salată sau sub formă de tinctură de alcool și mască cosmetică (pentru acnee și puncte negre).

3. Usturoiul

În total, un cățel de usturoi conține mai mult de 400 de componente utile care curăță vasele de sânge, reduc nivelul colesterolului din sânge și distrug cauza cancerului cerebral – celulele glioblastom multiforme. De asemenea, substanțele care fac parte din usturoi distrug cauza ulcerului gastric – Helicobacter pylori, ucid viermii, difteria și E-coli.

Cel mai bine este să-l consumați crud.

4. Varza

Datorită fibrei alimentare care face parte din aceasta, această legumă adună metalele grele și toxinele și le îndepărtează cu ușurință din corp. De asemenea, conține acizi organici, care au un efect pozitiv asupra digestiei și stabilizează microflora.

O puteți consuma fie proaspătă sau murată, sau chiar sub formă de suc.

5. Merele

Acest fruct echilibrează activitatea întregului sistem digestiv, datorită pectinei și fibrelor, care adună toxinele. Merele îmbunătățesc pofta de mâncare, ajută la producerea sucului gastric, vă scapă de constipație, distrug agenții patogeni ai gripei A, dizenteria, Staphylococcus aureus.

Le puteți consuma proaspete cu coajă, sub formă de suc sau de compot.

Dacă doriți să curățați corpul de toxine, vă sfătuim să consumați aceste fructe și legume, care nu vă vor afecta organismul așa cum fac pastilele.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!