5 motive pentru care verighetele sunt mai importante decât crezi

5 motive pentru care verighetele sunt mai importante decât crezi

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 November 2020 in De SufletDezvoltare PersonalaLecții de viațăLifeStyleRelatiiSfaturi

Iată de ce verighetele sunt importante:

1. Acesta este PRIMUL lucru pe care oamenii îl observă atunci când te întâlnesc și adesea fac presupuneri cu privire la starea ta pe baza prezenței sau absenței verighetei.

2. Verigheta tău este o reamintire zilnică, despre faptul că fiecare decizie pe care o iei afectează soțul / soția.

Verigheta este un simbol pe care soțul tău / soția ta ar trebui să-l țină în inimă, în minte și în fiecare zi a vieții sale.

Din momentul în care ai spus DA, fiecare decizie al vieții tale afectează acum și partenerul de viață. Orice ai face cu timpul tău, cuvintele tale, banii tăi etc. îl vor afecta într-un fel sau altul, așa că verigheta este un semn pentru a-ți aminti că orice ai face îți va afecta și căsnicia.

3. Verigheta ta este un simbol al respectului pentru soțul tău / soția ta.

Respectul într-o căsătorie se măsoară prin mult mai mult decât ceea ce spunem noi. Adesea, lucrurile nespuse vorbesc cel mai tare.

Respectul în căsătorie este transmis tot timpul (deoarece căsătoria este o relație permanentă). Verigheta este una dintre modalitățile ușoare de a transmite acest respect în special atunci când soțul tău / soția ta îți cere să o porți și / sau spune că este foarte important pentru el/ea.

Dacă soțul / soția ta ți-a cerut să o porți și tu îi respingi mereu cererea, atunci arăți că nu îi respecți sentimentele.

4. Verigheta este prima linie de apărare împotriva infidelității.

Verigheta nu este o apărare solidă împotriva infidelității, dar este cu siguranță prima linie de apărare. Purtarea verighetei transmite subtil mesajul: „Sunt căsătorit/ă. Sunt credincios / credincioasă. Căsătoria este importantă pentru mine “.

Dacă încercați să fiți „căsătoriți sub acoperire”, păstrându-vă secretul stării civile, nu o valorizați. Unii oameni (care nu respectă căsătoria) se comportă așa. Dar când porți o verighetă, poți preveni multe tentații inutile.

5. Verigheta este un simbol vizibil pentru copiii tăi că mariajul contează.

Dacă aveți copii, una dintre cele mai importante lecții pe care îi puteți învăța este cum ar trebui să arate căsătoria.

Arătați-le copiilor frumusețea soțului și soției devotate reciproc atât în ​​public, cât și în privat. Este nevoie de mult mai mult decât de o verigheta, dar verigheta va fi primul semn al sentimentelor voastre.

Ce crezi despre acest lucru? Este bine să porți verigheta?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!