5 motive pentru care nu ar trebui să rămâneți lângă persoana greșită

5 motive pentru care nu ar trebui să rămâneți lângă persoana greșită

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 September 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăLifeStylePersonalitateRelatiiViata

Dacă știți deja că nu veți rămâne în această relație, atunci trebuie să o încheiați cât mai curând posibil. Nu lăsați persoana să se atașeze mai mult de voi și să își facă speranțe. Nu trebuie să o minți în continuare dacă ai decis deja că nu ea este cea lângă care vrei să te vezi în continuare.

1. Mai devreme sau mai târziu tot va suferi

Chiar dacă ți-e frică să nu-i frângi inima (ceea ce se va întâmpla oricum), cel mai bine este să fii sincer. Dacă ești sigur că nu te vei răzgândi, că nu te vei trezi într-o zi și vei decide că este mai bine să rămâi lângă ea, atunci nu ai de ce să mai stai alături de acea persoană.

2. Trebuie să știe cum te simți cu adevărat.

Nu faci nimic bun dacă rămâi alături de ea, tu fiind nefericit. Probabil că deja simte că ceva nu este în regulă. Se va gândi ce se întâmplă cu tine, ce ascunzi de ea – și în viitor nu va mai avea încredere în alte persoane – din cauza ta. Aceasta va fi sceptică de fiecare dată când va întâlni o potențială iubire .

Trebuie să vă cunoască sentimentele reale, chiar dacă implică o conversație incomodă și neplăcută. Trebuie să fie într-o relație în care dragostea lui este reciprocă. Și trebuie să o eliberezi.

3. Meriți ceea ce te face și pe tine un om fericit.

Nu ar trebui să rămâi într-o relație din sentimentul de vină pentru părăsirea de celălalt. Nu ar trebui să rămâi într-o relație pentru că îngrijorezi dacă prietenii și familia te vor judeca. Nu ar trebui să rămâi într-o relație din niciun alt motiv decât din faptul că iubești această persoană și îți poți imagina un viitor fericit alături de ea. Dacă nu crezi că ți se potrivește, atunci trebuie să pleci. Aceasta nu este egoism. Nu înseamnă că nu ai inimă. Înseamnă curaj.

4. Veți putea trece peste amândoi.

Poate veți plânge împreună. Poate vă veți certa din acest motiv. Poate nu va fi de acord un timp. Dar amândoi vă veți puteți descurca și trece prin această despărțire. Niciunul dintre voi nu va suferi atât de mult cât credeți acum. Amândoi veți găsi din nou dragostea. La început poate fi dificil, dar în cele din urmă amândoi vă veți îmbunătăți viața.

5. Cu cât te desparți mai repede, cu atât poți începe mai repede o viață nouă.

Nu poți începe o nouă relație în timp ce ești într-o altă relație. Trebuie să te desparți. Fiecare dintre voi trebuie să-și înceapă propria călătorie. Cu cât rămâi mai mult într-o relație știind că este greșit pentru tine, cu atât mai mult aștepți să înceapă o nouă viață.

Da, te vei despărți, va fi dureros, va trebui să te obișnuiești cu o viață nouă. Este greu, dar cel mai bine este să o faci acum.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!