5 motive pentru care femeile devin mai frumoase odată cu vârsta

5 motive pentru care femeile devin mai frumoase odată cu vârsta

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 December 2022 in Dezvoltare PersonalaFrumuseteLecții de viațăSfaturi si TrucuriViata

În urmă cu doi ani, sociologii britanici au efectuat un sondaj. Ei au întrebat bărbații și femeile în ce constă frumusețea feminină, după părerea lor. Vei fi surprins, dar 70% dintre bărbați au spus că principalul lucru care îi atrage la o femeie este încrederea în sine. Această calitate este cea care face o femeie dezirabilă.

Încrederea în sine, vezi tu, vine odată cu vârsta. Când uiți de complexe, când încetezi să te mai superi când te uiți la corpul tău sau să plângi în baie până când ochii devin roșii. Când te accepți pentru ceea ce ești și în sfârșit te simți confortabil cu tine însuți.

Iată 5 motive pentru care femeile devin mai frumoase odată cu vârsta:

1. Frumusețea vine după nașterea primului copil.

După nașterea primului copil, femeia începe să strălucească din interior. Este foarte greu de explicat, dar ea radiază de fericire, de satisfacție că a reușit să facă această minune, știe că este un lucru pe care numai femeile pot să îl facă. Această strălucire o face irezistibilă. Dacă nu ai născut încă, atunci această strălucire va veni în curând, o vei simți.

2. Frumusețea vine după o mare dezamăgire.

Femeile care au avut parte de o mare dezamăgire și au reușit să treacă peste aceasta, devin mult mai puternice. Ele devin mai încrezătoare, mai sigure pe ele, nu se mai lasă călcate în picioare, nu mai permit acest lucru. Ele devin mai mature, știu ce vor de la viață, știu ce caută în continuare. O femeie care știe ce vrea este foarte atrăgătoare în ochii unui bărbat.

3. Frumusețea vine când bărbatul tău te apreciază.

„Oh, ești atât de frumoasă astăzi! Ești pur și simplu strălucitoare”. Când știi că iubirea vieții tale te apreciază, acel sentiment îți dă o strălucire interioară. Îți crește foarte mult stima de sine. Când bărbatul de lângă tine îți face complimente, când te admiră, tu radiezi de fericire, iar asta te face cea mai frumoasă femeie.

4. Frumusețea vine când începem să ne iubim pe noi înșine.

Să te iubești pe tine însuți este foarte greu. Fetele tinere nu pot face asta la maxim. Această abilitate vine odată cu vârsta. Poate că aceasta este cea mai importantă evoluție din viața unei femei. Ascultă-te pe tine însuți, evidențiază-ți punctele forte și nu-ți scoate în evidență punctele slabe.

Dacă ești tristă, nu fugi să plângi la prietena ta, ci stai acasă. Dacă ești fericită cu tine însuți, nu te lăuda la lume. Puterea iubirii de sine este un lucru personal, de care avem mare nevoie. Fără ea, nu vom fi niciodată fericiți.

5. Frumusețea vine atunci când o femeie devine calmă.

Uită-te la fotografiile Monicăi Bellucci. Cât de calmă și de autosuficientă este. Ea știe să se facă admirată. Frumuseții nu-i plac crizele de furie. Chiar dacă le experimentăm mai des în tinerețe, vestea bună este că, pe măsură ce îmbătrânim, ne putem controla mai bine emoțiile.

Femeile calme și echilibrate arată întotdeauna mai bine, întotdeauna atrag atenția. Vârsta este doar un număr care nu înseamnă nimic. Trebuie doar să te bucuri că ai învățat să te accepți, ai învățat să te iubești, iar asta ți-a dat încredere.

Trebuie să te iubești astăzi. Cu trecutul tău, care, poate, a început să se arate ușor pe față sub formă de riduri. Cu experiența ta, din cauza căreia, poate, este timpul să îți vopsești părul datorită firelor albe.

Dar în niciun caz să nu regreți asta. Pentru că ți-a dat puterea să fi tu însuți, să fi cine ești. Fii autosuficientă. Iubește-te pe tine, ești frumoasă! Iubește-te la orice vârstă. În fiecare, dar în fiecare an din ce în ce mai puternic. Fii calmă și fericită. Și amintește-ți, vârsta este doar un număr care nu înseamnă nimic.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!