5 moduri pentru a recunoaște mesajele de la îngerul tău păzitor

5 moduri pentru a recunoaște mesajele de la îngerul tău păzitor

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 December 2020 in Spiritualitate

Dacă încerci să iei legătura cu îngerul păzitor, dar nu poți auzi mesajele sale, ei bine, poate că nu reușești să-i înțelegi semnele.

Iată modurile prin care îngerii păzitori trimit mesaje, ele se simt ca o atingere reală pe corp:

1. Îmbrățișare angelică

Uneori, când vrei cu adevărat să iei contact cu îngerul tău păzitor, poți simți că cineva invizibil te-a îmbrățișat călduros și tandru. Da, e exact același sentiment ca îmbrățișarea călduroasă a cuiva mare, puternic, care îți dă o senzație de protecție. Acesta este un semn clar că îngerul tău te protejează și încearcă să te ajute.

Acest lucru se întâmplă, de obicei, atunci când ești foarte stresat, iar îngerul păzitor vrea să arate că este acolo, că totul va fi bine și te va ajuta să rezolvi totul. Acesta este modul său unic de a spune că ești foarte important pentru el. Se îngrijorează atât de mult de tine și este mereu prezent acolo să te îmbrățișeze pentru a te înveseli.

2. Senzație de căldură

Dacă, în timp ce încerci să iei legătura cu un înger păzitor, începi brusc să simți că temperatura aerului începe să crească în jurul tău și o senzație plăcută de căldură te înconjoară, asta înseamnă că nu este nevoie să-l cauți pentru că este deja lângă tine. Căldura din jur este modul lui de a-ți arăta că este alături de tine.

3. Fiori în corp

Uneori, prezența îngerului păzitor în viața ta poate fi percepută ca un fior care trece prin tot corpul tău. Poate fi foarte sensibil, brusc și extrem de surprinzător, dar nu dureros. Acesta este doar un semn că îngerul tău păzitor nu te părăsește nici măcar o secundă.

El vrea să se asigure că înțelegi că este acolo și că te protejează în mod permanent. Și de aceea încearcă să-și arate prezența într-un mod atât de sensibil. De asemenea, este posibil ca acest semn să fie trimis pentru a te avertiza că urmează să se întâmple ceva rău.

4. Briză ușoară

Și prezența unui înger păzitor în viața ta poate fi percepută ca o adiere ușoară și proaspătă și, crede-mă, este destul de reală, chiar dacă doar tu o simți. Pentru că aceasta este o briză îngerească și într-adevăr suflă doar pentru tine. Această briză este un semn că rugăciunile au primit răspuns și numai lucruri bune te așteaptă în viitor.

6. Sentimentul de prezență prietenoasă lângă tine

Uneori, când te străduiești să te conectezi cu îngerul păzitor, s-ar putea să simți că există cineva invizibil în apropiere. Dar acesta nu este „cineva”, ci îngerul tău păzitor. Și chiar dacă la prima vedere ți se pare puțin înfiorător, nu trebuie să fie.

Nu există nicio persoană sau entitate în această lume mai de încredere decât îngerul tău păzitor. Așadar, nu vă fie teamă dacă simțiți că cineva este în apropiere, aceasta este o entitate pozitivă care îți dorește numai binele.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!