5 lucruri care nu trebuie împrumutate sub niciun pretext

5 lucruri care nu trebuie împrumutate sub niciun pretext

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 September 2021 in SecreteSfaturiSpiritualitateSuperstitii

O superstiție din popor spune că: prin returnarea unei datorii, o persoană își dă o parte din noroc. De asemenea, lucrurile pe care le împrumutăm ne pot lua din energie și putere. Strămoșii noștri credeau că unele lucruri nu ar trebui să fie împrumutate sub nici un pretext, altfel poți avea o mulțime de necazuri … Dacă vreți să ajutați, oferiți-le de tot, le puteți da de pomană sau contra cost!

Iată care sunt lucrurile pe care nu este bine să le împrumuți:

Sarea nu trebuie împrumutată sub nici un pretext. Dacă vecinii tăi ți-au cerut sare, poți să le dai, dar numai cu condiția să fie un cadou, să nu ți-o mai aducă înapoi. Pericolul constă în proprietățile energetice ale sării, care pot influența soarta. Sarea este una dintre cele mai importante componente magice, deci este periculos să o primești înapoi de la alte persoane.

Mulți oameni care au împrumutat sare, după ce au primit-o înapoi, și-au pierdut norocul, s-au îmbolnăvit, s-au despărțit de cei dragi.

Vesela este încărcată cu energia casei în care sunt amplasate constant. Dacă cineva vrea să facă ceva rău altei persoane, îi poate cere în împrumut ceașca, farfuria, cana, lingura, cratița … Nu da nimănui vesela și nici nu-i cere, pentru a nu-ți afecta negativ viața.

Bucatele împrumutate pot duce la pierderea sănătății, curajului, încrederii în sine, la noi frici, eșecuri și multe alte consecințe negative. Puteți folosi vesela împreună cu un necunoscut dacă locuiți împreună, de exemplu, într-un hostel, dar și aici trebuie să aveți grijă.

Vasele deteriorate sau sparte sunt și mai periculoase și nu trebuie păstrate acasă.

Îmbrăcăminte. Mulți bărbați și femei consideră că este complet normal să facă schimb de haine pentru o vreme. Dar este mai bine să evită acest lucru. Dacă cumpărați lucruri care au fost deja folosite, nu este nimic în neregulă cu asta, pentru că plătiți pentru ele. Cu toate acestea, în acest caz, nu strică să faceți o curățare de energii.

Hainele sunt personale, deci chiar dacă le iei de la rudele tale, de care știi sigur că nu îți doresc niciun rău, este mai bine să oferi ceva la schimb. Nu împrumuta lucruri, ele pot aduce ghinion. Cel mai mare pericol îl reprezintă încălțămintea, absoarbe cea mai mare cantitate de energie negativă.

Bijuterii. Obiectele decorative sunt încărcate cu energia persoanei căreia îi aparțin. Prin urmare, cel care le va folosi, va avea un impact extrem de negativ. Nici trucul cadoului nu funcționează. Purtând un inel sau o pereche de cercei care au aparținut altei persoane, îi poți absorbi problemele. Experții în bioenergie notează că bijuteriile pot „infecta” un străin cu boli și pot lua norocul.

Mătura. Dacă o persoană dă sau primește o mătură împrumut, atunci, conform superstițiilor, va începe o perioadă negativă, care duce la pierderi financiare, probleme la locul de muncă. În nici un caz o mătură nu ar trebui să părăsească casa ta, acest lucru este permis numai dacă nu mai ai nevoie de ea.

Așadar, dacă vreți să oferiți aceste lucruri unei persoane care are nevoie de ele, ori le dați cadou, ori cu bani, dar niciodată în împrumut!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!