5 lucruri care nu trebuie împrumutate niciodată

5 lucruri care nu trebuie împrumutate niciodată

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 March 2021 in Sfaturi si TrucuriSpiritualitateSuperstitii

Aceste lucruri nu trebuie împrumutate dacă nu doriți să atrageți paguba și ghinionul în viața voastră.

Ustensile de bucătărie

Toate tigăile și ustensilele de bucătărie păstrează energia casei. Prin urmare, dacă împrumutați ceva din această categorie, riscați să apară probleme și nefericire. Deci, este mai bine să nu împrumutați linguri, castroane și farfurii altor oameni.

Sare

Deseori vecinii merg unul la celălalt după sare. Sarea, ca și vasele, acumulează, de asemenea, energie. Oferind sarea către o altă persoană, vă transferați și energia, precum și vitalitatea.

Pâine

De asemenea, ar trebui să aveți grijă și în legătură cu pâinea. Nu ar trebui să oferiți resturi de pâine sau o bucată de pâine dacă nu doriți să atrageți sărăcia către voi înșivă. Experții mai spun că nu poți împrumuta pâine după apusul soarelui. Dacă doriți să oferiți o pâine, cel mai bine este să o dați de pomană, nu împrumut.

Bijuterii

Experții consideră că bijuteriile au o încărcătură energetică de la proprietarul său și, prin urmare, schimbările sunt foarte rele. Deci, să faci schimb de bijuterii sau să le împrumuți străinilor nu merită. Excepție fac bijuteriile moștenite.

Îmbrăcăminte și încălțăminte

Nu schimba hainele cu prietenele tale. La urma urmei, nu știți cum vă va afecta energia altcuiva. Dacă cineva din cunoștințele dvs. vă oferă lucrurile, atunci ar trebui să fie plătite chiar și cu o valoare infimă, de exemplu 1 leu, de asemenea, spălați-le într-o soluție salină. În caz contrar, riscați să atrageți eșecul în viața ta.

10 articole cu energie puternică pentru a proteja și atrage fericirea în casa ta

În lumea modernă, există încă oameni care cred în noroc. Unii ascultă predicțiile astrologilor. Și apoi există o serie de oameni care cred în puterea talismanelor. Ei cred că fiecare lucru din casă are o anumită forță.

Primul din lista de astfel de lucruri a fost icoana. Pentru un credincios, ea este capabilă să ofere liniște sufletească, de asemenea, aceștia cred că este capabilă să protejeze împotriva relelor și a nenorocirilor.

Al doilea element de pe lista articolelor cu energie puternică este potcoava. Va aduce sănătate și noroc. O potcoavă atârnată deasupra ușii, va ajuta împotriva evenimentelor negative.

Potrivit numeroaselor semne, usturoiul ține departe spiritele rele, așa că se află și pe această listă. Pentru impactul său mai mare, merită să-l răspândiți în toată casa și să verificați dacă este proaspăt.

Un remediu popular pentru deochi este un ac de siguranță. El își protejează proprietarul de negativitate și, de asemenea, aduce noroc. Este recomandat să-l atașați la îmbrăcăminte pe interior.

De asemenea, o oglindă aparține obiectelor cu energie puternică. Poate atrage atât pozitiv cât și negativ, deci nu este recomandat să te cerți în fața ei.

Clopoțelul a ajuns și el pe această listă. Se crede că sunetul său alungă necazurile.

Dacă aprinzi lumânări, acestea îți vor oferi pace și liniște.

Mierea de pe masă promite prosperitate proprietarilor casei în sfera materială.

Merele vor oferi o dispoziție excelentă.

Absolut fiecare obiect este capabil să ne influențeze viața, principalul lucru este să-l încărcăm cu energia potrivită.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!