5 lucruri care atrag sărăcia în casa ta

5 lucruri care atrag sărăcia în casa ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 November 2020 in Lecții de viațăSpiritualitateSuperstitiiViata

Dacă ai probleme cu banii, nu te panica. Mai întâi verifică dacă ai în casă aceste lucruri care atrag sărăcia și scapă de ele cât mai repede.

1. Flori ofilite sau artificiale

Multe femei primesc flori de la colegi, prieteni, iubiți. Când sunt proaspete, totul este în regulă, dar de îndată ce  se ofilesc, devin un magnet pentru sărăcie. Dacă vrei să ai amintire cu florile, cel mai bine este să le faci o poză, dar nu le mai păstra dacă sunt ofilite.

2. Bani mototoliți sau portofel rupt

Se spune că dacă alegi portofelul potrivit, acesta se va umple repede. Pe lângă alegerea portofelului potrivit, este important să ne asigurăm că este într-o stare bună, altfel va aduce ghinion. De asemenea, nu puneți bani mototoliți în portofel, cu cât sunt mai aranjați cu atât se vor înmulți mai repede.

3. Gunoaie la ieșire

Mulți oameni pun saci de gunoi lângă ușa casei.  Dar ei nu știu că acea zonă este responsabilă pentru intrarea sau ieșirea norocului din casă. Dacă vrei să ai noroc la bani, trebuie să faci curățenie cât mai des la intrarea în casă.

4. Oglinzi sparte

Cred că toată lumea știe deja că oglinzile sparte aduc ghinion. Ele aduc ghinion și pe plan financiar și de aceea trebuie aruncate cât mai repede. De asemenea, și oglinzile puse față în față vor împiedica banii să intre în casă. deci fi atent cum le așezi.

5. Electronice care nu funcționează

Dacă aveți în casă aparate electronice, cum ar fi televizoare, telefoane, radio-uri, care nu mai funcționează sau care sunt stricate este indicat să le aruncați sau să le duceți la reparat. Acestea aduc ghinion în casă și pot fi motivul pentru care nu câștigați așa de mulți bani. Dacă îți este milă să le arunci, atunci nu vei reuși să treci cu bine peste dificultățile financiare.

Distribuie informația și altora, te va ajuta și pe tine!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!