5 legi spirituale care îți vor schimba viața și destinul în bine

5 legi spirituale care îți vor schimba viața și destinul în bine

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 November 2020 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieRevista SufletuluiSfaturiSpiritualitate

Absolut totul în lumea noastră respectă legile spirituale. Sunt valabile oricând, oriunde, pentru toți oamenii, indiferent naționalitate și vârstă. Dacă trăiți conform acestor legi, veți putea să vă transformați viața dincolo de dorințe.

Uneori, lucrurile rele se întâmplă chiar și oamenilor buni. În acest caz, funcționează principiul Universului, pe care mulți oameni îl uită. Se numește legea răutății. Din fericire, aceasta poate fi ocolită.

Încercați să țineți cont de legile spirituale care sunt descrise mai jos, deoarece acestea vă vor ajuta la evitarea aplicării legii răutății.

Legea cauză – efect “Ce oferi aia primești”

Prima lege ne spune că fiecare eveniment al vieții are cauzele sale, precum și consecințele sale. Nimic nu se întâmplă de la sine, fără un motiv, fără un scop.

Această lege a fost descrisă în diferite religii și mulți experți în domeniul bioenergiei vorbesc despre aceasta. Dacă semeni negativitate și faci lucruri rele, atunci nu te mira că toată lumea din jurul tău îți va face același lucru. Dacă o persoană vrea să fie fericită și să-și schimbe soarta în bine, atunci ar trebui să ofere exact ceea ce și-ar dori să primească.

Legea creației

Se mai numește și legea atracției . Universul a pus în noi capacitatea de a crea, de a schimba în nou ceva vechi. În primul rând, creăm ceva în mintea noastră, și abia apoi se realizează în lumea materială care ne înconjoară.

De aceea este extrem de important să ții evidența gândurilor, întrucât totul – și bine și rău – este adus la viață. Încearcă să te gândești mai mult la lucrurile pozitive, plăcute, și atunci va veni mai multă fericire în viața ta.

Legea smereniei

Uneori trebuie doar să accepți ceea ce se întâmplă în jurul tău și să te împaci cu asta. Acest lucru te va ajuta să mergi mai departe și să renunți la trecut. Oamenii umili sunt cu adevărat fericiți și de succes, pentru că totul este în ordine cu sistemul lor nervos și cu energia lor, iar acest lucru îi ajută să-și aducă planurile la viață.

Legea recunoștinței

Să îți începi ziua cu recunoștința în religie are loc prin rugăciune. Nu trebuie să îți fie rușine să spui „mulțumesc” Lui Dumnezeu, destinului sau Universului pentru că ai început o nouă zi, pentru că ai ce mânca, pentru că ai un loc de muncă, pentru că ai noroc în dragoste și în ceea ce faci.

De asemenea, este benefic să mulțumim tuturor oamenilor care fac ceva pentru noi. Chiar daca este un lucru simplu, precum o ușă deschisă în fața ta – trebuie să spui „mulțumesc”. Nu uita că trebuie să poți găsi fericirea în lucrurile mici și bunătatea în evenimentele de zi cu zi.

Legea iertării

Dacă acumulezi supărare și agresivitate în tine, atunci mai devreme sau mai târziu aceste emoții îți vor conduce viața. De asemenea, din cauza amintirilor negative și a nemulțumirilor împotriva celorlalți, apar boli și afecțiuni, dintre care multe duc la consecințe extrem de grave.

Răzbunarea este o otravă pe care o bem și ne așteptăm să nu ne afecteze pe noi, ci pe dușmanii noștri. Iertând dușmanii noștri, ne detașăm, ne curățim, trăim liber și fericiți, fără o povară pentru inimile noastre.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!