5 legi ale echilibrului Universului care nu pot fi încălcate

5 legi ale echilibrului Universului care nu pot fi încălcate

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 February 2021 in SfaturiSpiritualitateViata

Există câteva legi nescrise conform cărora fiecare dintre noi ar trebuie să trăiască. Dacă acest lucru nu se respectă, atunci lumea din jurul nostru se va transforma încet în haos și un flux nesfârșit de probleme.

Respectarea legilor Universului ne aduce întotdeauna mai aproape de succes și fericire. Amintiți-vă că nimic nu se întâmplă în lumea noastră fără motiv. Totul are cauză și efect.

Legea întâi: „Primit – oferit înapoi”

Totul din univers trebuie să fie într-un constant echilibru. Această lege descrie acest principiu în cel mai bun mod posibil. Dacă cineva face o faptă bună fără a aștepta nimic în schimb de la dvs., nu ar trebui să îi întoarceți bunătatea aceleiași persoane doar din simțul datoriei, ci să faceți bine pentru altcineva. Deci, un val de schimbări pozitive vă va ajunge din nou după o anumită perioadă de timp.

Desigur, uneori poți face ceva bun ca răsplată la o persoană care te-a ajutat, dar numai dacă îți solicită asta. Dacă îi returnezi binele făcut, atunci persoana respectivă poate avea impresia că nu îi accepți „darurile”. Dacă ți se întâmplă ceva bun fără niciun motiv, atunci este foarte important să-l accepți și să te bucuri de dar.

Legea a doua: “găsit – împărțit”

Universul nu poate oferi cadouri tuturor în același timp, așa că, dacă împarți darurile cu ceilalți, te va răsplăti și mai mult pentru asta. Mulți au auzit că, dacă aveți norocul să găsiți sau să câștigați o sumă mare de bani la loterie, atunci trebuie să oferiți și celor dragi – duceți-vă prietenii la un restaurant sau bar, faceți o surpriză plăcută părinților voștri, și așa mai departe.

Dacă sunteți lacomi să împărțiți ceea ce găsiți întâmplător sau prin voința norocului, atunci nu vă mirați de ce curentul norocului se va opri într-o zi. Dă-i unei persoane dragi impresia că și ea este foarte norocoasă. Un cadou sau o cină într-o locație excelentă este o modalitate excelentă de a vă împărți norocul.

Legea a treia: „dacă nu îți place ceva, pleacă”

Dacă nu îți place meseria ta, atunci trebuie să te gândești să renunți și să-ți găsești alt loc unde vei fi binevenit. Dacă nu sunteți mulțumit de vecinii cu care vă certați în mod constant, atunci ar trebui să vă gândiți să vă mutați. Când ești nemulțumit de ceva, nu poți să stai și să aștepți să se schimbe totul și, dacă nu depinde nimic de tine, atunci trebuie doar să părăsești locul în care te simți rău.

Nu ar trebui să te răzbuni pe oamenii răi sau să suporți negativitatea de la locul de muncă, chiar dacă este bine plătită. Negativul care se generează în interiorul tău datorită unei astfel de situații nu duce la nimic bun.

A patra lege: „dacă nu ceri nimic, nu primești nimic”

Universul îți poate îndeplini chiar și cele mai imposibile vise, dar dacă nu știi ce să vrei și ce îți dorești, atunci nu vei obține nimic. Nimic nu se naște din goliciune. Totul are nevoie de un fel de impuls.

Încearcă să visezi mai mult și să mergi spre visul tău. Cu alte cuvinte, se numește legea atracției. Goliciunea în spațiu nu atrage nimic, dar cu cât obiectul este mai greu, cu atât atracția lui este mai puternică. La fel se întâmplă și cu visele noastre. Cu cât sunt mai strălucitoare și cu cât le umpleți mai mult cu unele acțiuni, cu atât atrag mai mult noroc. Amintiți-vă asta data viitoare dacă apatia și indiferența față de viață vă depășesc brusc.

Legea cinci: „facem întotdeauna o alegere, chiar dacă ni se pare contrariul”

Nu există înot complet gratuit în lumea noastră. Fiecare persoană navighează prin viață într-o barcă ghidată de gânduri și acțiuni. Inacțiunea este, de asemenea, o acțiune, dar zero. Când nu faci nimic, alegi să nu faci nimic. Nu contează de ce nu alegi – din cauza fricii sau din cauza îndoielii.

Oricât ai încerca să te îndepărtezi de nevoia de a face o alegere, tot trebuie să o faci. Este posibil să fi făcut-o deja. Întârzierea unui pas decisiv reduce doar probabilitatea ca acest pas să fie corect, deși nici Universul nu împarte acțiunile în „corect” sau „greșit”.

Eșecul înțelegerii și acceptării acestor legi ale echilibrului provoacă probleme de noroc și fericire.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!