5 greșeli obișnuite de curățenie care alungă banii din casă

5 greșeli obișnuite de curățenie care alungă banii din casă

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 November 2020 in Spiritualitate

După cum știți, o curățenie adecvată are întotdeauna un efect pozitiv asupra atragerii banilor în casă. Cu toate acestea, mulți oameni fac uneori greșeli care, dimpotrivă, alungă banii de acasă.

Pe lângă curățarea corectă, nu uitați să vă puneți în casă plante norocoase. De exemplu, puteți pune acasă un copac de bani , care vă va ajuta la muncă și va crește creativitatea.

Aruncați lucrurile bune

Mulți oameni, atunci când fac curățenie, aruncă toate lucrurile pe care nu le mai folosesc, printre care pot exista și lucruri bune. Este mai bine să nu le arunci, ci să le dai cuiva care are nevoie de ele. Acest lucru este foarte important, deoarece atunci când lucrurile bune ajung la coșul de gunoi, o să vă meargă rău pe plan financiar.

Este mai bine să păstrați astfel de lucruri într-un loc separat și apoi să le dați celor care au nevoie. Va ajuta la atragerea norocului și, în general, va fi o modalitate excelentă de a prelungi viața lucrurilor, dar și de a mulțumi alți oameni. Când facem pe cineva fericit, acest lucru ne aduce bucurie și crește succesul în diferite domenii ale vieții, inclusiv financiar.

Aruncați bani

Niciodată, în niciun caz, să nu aruncați nici măcar monede. Acest lucru poate fi foarte rău pentru norocul tău financiar și pentru succesul în muncă. Trimițând bani la coșul de gunoi, nu numai că scăpați de acea monedă, ci și blocați fluxurile financiare în general.

Dacă aveți bani în plus, este mai bine să îi colectați într-un singur loc pentru că s-ar putea să aveți nevoie de ei pe viitor. Chiar dacă moneda arată are un aspect vechi, asta nu înseamnă că ți-a pierdut valoarea, este mai bine să nu scăpați de ea.

Începeți curățenia de la prag

Ar trebui să începeți întotdeauna curățenia din colțurile îndepărtate ale camerei. În caz contrar, energia negativă se va concentra în cameră și nu va pleca din cameră. Începeți întotdeauna să curățați camerele și să vă deplasați treptat spre ieșire, spre hol.

Dacă faci curățenie constantă, începând de pe hol, succesul tău monetar va începe să scadă. Acest lucru va fi remarcabil mai ales în ceea ce privește efectuarea achizițiilor, care vor începe să eșueze.

Faceți curățenie luni

Aceasta este o greșeală obișnuită pentru gospodine. La sfârșit de săptămână, vreau să mă relaxez și să fiu cu soțul și copiii, cu familia, să mă bucur de comunicare. Luni toată lumea merge la școală, grădiniță și la serviciu, deci este evident că trebuie să te ocupi. Și gospodina se apucă de treabă, începând curățenia.

Acest lucru duce la mari probleme în zona monetară. Luni, energia este absolut nepotrivită pentru curățare. Cele mai bune zile pentru curățarea casei sunt vinerea și sâmbăta, pentru a începe săptămâna cu casa curată.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!