5 fraze pe care ar trebui să ți le spui în momentele dificile ale vieții, eu mi-am făcut mici tablouri cu ele!

5 fraze pe care ar trebui să ți le spui în momentele dificile ale vieții, eu mi-am făcut mici tablouri cu ele!

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 November 2020 in De SufletDezvoltare PersonalaSpiritualitate

Dacă ai ambiție cu siguranță vei ajunge acolo unde îți dorești în viață, dar când te gândești să te dai bătut citește aceste zicale:

1. Este ok să plâng acum, pentru a putea râde mai târziu

Eliberarea emoțională este foarte importantă pentru a trece de o perioadă dificilă, pentru a te împăca cu situația. Nu este nimic în neregulă cu tine dacă te simți deprimat uneori.

Dar este important să ne amintim că această stare de deprimare nu trebuie să dureze foarte mult, nu trebuie să fie permanentă, pentru că atunci deja devine o problemă. Trebuie să accepți situația pentru a o putea rezolva și zâmbi din nou.

2. Persoana care mă poate ajuta să trec cel mai bine peste o problemă sunt eu însumi

Poți fi înconjurat de prieteni buni, un partener atent și o familie iubitoare care are grijă de tine. Dar cu toate acestea, procesul de vindecare trebuie să înceapă de la tine. Degeaba încearcă alții să te ajute dacă tu nu faci nimic în privința asta. Trebuie să pui piciorul în prag și să acționezi.

3. Nu pot schimba situația, dar îmi pot schimba atitudinea față de ea

Există lucruri care nu pot fi evitate: pierderea unei persoane dragi, boala, o relație care se destramă în ciuda tuturor eforturilor noastre …

Niciunul dintre noi nu poate controla 100% aceste situații pe care uneori viața ni le aduce. Cu toate acestea, numai noi suntem responsabili pentru modul în care privim aceste situații.
Când spui ,,Nu pot!,, mai ai puțin și îți pierzi speranța, dar atunci când spui ,,Pot și voi reuși!,, vei căpăta forțe mai puternice. Nu uita asta!

4. Voi începe să trăiesc abia după ce îmi depășesc fricile

Dacă ai vrut mereu să faci ceva, dar frica ți-a stat în cale, trebuie să știi că aceasta este doar în mintea ta și că poți face orice îți dorești dacă ai încredere în propriile forțe. Ieși din bula ta de confort și trăiește-ți viața așa cum îți place pentru că numai o dată trăiești și mai târziu o să regreți că ai lăsat frica să te împiedice.

5. Menține-ți pacea interioară 

Când vin momente grele, trebuie să fim pregătiți, iar cea mai bună strategie este să învățăm să ne menținem pacea interioară în fiecare zi, și să ne consolidăm stima de sine. Să nu uităm că situația în care ne aflăm acum se poate schimba constant, iar noi nu putem decaâ să acceptăm asta și să mergem mai departe.

Pentru că, după furtună, va apărea mereu și curcubeul!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!