5 amulete care ne protejează împotriva deochiului

5 amulete care ne protejează împotriva deochiului

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 June 2023 in SpiritualitateSuperstitii

Mulți oameni se tem puterea deochiului și fac tot posibilul să se protejeze. De aceea, este bine să ne ținem cont de 5 amulete care ne protejează împotriva deochiului.

Chiar și oamenii care nu cred în magie albă sau neagră au auzit despre o formă de energie negativă numită deochi. Multe povești circulă despre rude, vecini și cunoștințe care “deoache”. Oamenii se tem să-și expună copiii mici în fața acestora și nici nu doresc să împărtășească veștile bune sau planurile cu ei. Astfel încât să nu fie deocheați și să nu le strice totul.

Pentru a te proteja de deochi, înțelepciunea populară oferă metode simple care, desigur, nu funcționează. De ce “desigur”? Pentru că niciun ac sau sare special pregătită nu te va proteja de energia negativă. Pentru a te proteja de deochi, ai nevoie de o protecție energetică pe care oamenii nu o au.

Din acest motiv, aproape toată este atacată de o formă de energie negativă numită deochi. Aceasta începe să se acumuleze încă din copilărie. Energia negativă se acumulează pe tot parcursul vieții, în porții neregulate și în număr mare. Prin urmare, când cineva întreabă “Cine m-a deochiat?”, este practic imposibil să răspunzi. Mulți oameni au contribuit la aceasta.”

Amuleta sub forma de Ochi

Amuleta sub forma de ochi Ochi, cunoscută și sub numele de “Nazar”, este una dintre cele mai răspândite amulete împotriva deochiului.

Sub forma unui ochi, se consideră că această amuletă poate reflecta privirea și deochiul înapoi către cel care deoache. Prezența sa pe haine, bijuterii sau în casă este considerată o protecție împotriva energiilor negative și deochiului.

Mâna Fatimei

Mâna Fatimei este o amuletă care își are numele în onoarea fiicei profetului Muhammad.

Aceasta reprezintă o imagine a unei mâini cu palma deschisă, care simbolizează protecția împotriva forțelor rele și deochiului. Mâna Fatimei este adesea purtată sub formă de medalion, brățară sau pandantiv.

Ochii lui Horus

Aceasta este o altă amuletă puternică folosită pentru a proteja împotriva deochiului. Această amuletă, care are forma unui ochi cu un simbol solar, este un simbol antic egiptean și este considerată un simbol al protecției divine.

Se presupune că reflectă energiile negative și ajută la menținerea armoniei în viața purtătorului.

Ametistul

O piatră populară care este tradițional folosită pentru a proteja împotriva deochiului și a energiilor negative. Este considerată o piatră a liniștii și a echilibrului, capabilă să curețe aura și să reflecte influențele negative.

Mulți oameni poartă piatra de ametist sub formă de colier, brățară sau inel pentru a se proteja împotriva deochiului și pentru a-și întări protecția energetică.

Crucea

Crucea este una dintre cele mai cunoscute și utilizate amulete. Are rădăcini adânci în tradițiile religioase și culturale și este considerată un simbol al credinței și al protecției. Crucea poate fi confecționată din diferite materiale și poate fi purtată sub forma unui medalion, brățară sau inel.

Mulți oameni cred că purtarea crucii le aduce protecție împotriva deochiului și a energiilor negative. Desigur, o astfel de amuletă trebuie aleasă doar în cazul în care credința o permite.

Fiecare amuletă are o energie specială, de aceea trebuie să alegem întotdeauna cu responsabilitate.

Vă mulțumim că citiți articolele noastre!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!