4 trucuri psihologice care vă vor ajuta să vă îndepliniți rapid toate dorințele

4 trucuri psihologice care vă vor ajuta să vă îndepliniți rapid toate dorințele

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 February 2021 in SfaturiSpiritualitate

Îndeplinirea dorințelor nu este o chestiune de întâmplare, ci ține de alegerea noastră. Oricine are încredere că își poate atinge obiectivele și poate obține ceea ce își dorește, va primi. Experții ne-au împărtășit mai multe trucuri psihologice care vă vor ajuta să ajungeți acolo unde doriți să fiți.

Există momente bune și rele în viața fiecărei persoane. Pe lângă trucurile descrise mai jos, pietrele talismane, precum și horoscopul nostru și calendarul lunar, aceste lucruri vă vor ajuta să atrageți norocul.

Visează la ceea ce dorești să ai

Visează și nu te teme să visezi la cât mai multe. Din anumite motive, în copilărie, mulți dintre noi am fost învățați că visele sunt o pierdere de timp. Dar nu este adevărat. Potrivit psihologilor, oamenii visători își ating obiectivele mult mai des și mai repede. Este vorba despre vizualizare.

În bioenergie, legea atracției ocupă un loc important. Funcționează cel mai bine pentru cei care își vizualizează visele – imaginându-se la o nouă slujbă, într-o mașină nouă, în haine frumoase sau în compania unei persoane amabile și plăcute.

Trucul psihologic este să visezi mai mult. Puteți chiar să vă rezervați anumite ore ale zilei pentru acest lucru – de exemplu, după prânz sau înainte de culcare. Acest lucru se poate face și prin meditație. Să înveți să meditezi nu este dificil – ceea ce contează este ceea ce crezi în această perioadă. Vă puteți imagina unde doriți să fiți, înconjurați de ceea ce doriți să fiți înconjurați.

Mediul potrivit

Există oameni care ne trag în jos. Un mare truc psihologic este alegerea mediului potrivit. Comunică cu cei care îți împărtășesc visele, adoră să viseze cu tine, comunică cu tine despre împlinirea planurilor tale. După cum arată statisticile, oamenii care sunt înconjurați de cei care repetă întotdeauna „de ce ai nevoie de asta?”, „Aceasta este o pierdere de timp” și așa mai departe, ne infectează cu necredință și slăbiciune.

Când comunicați cu astfel de oameni, pentru care totul este întotdeauna dificil și rău, vizualizarea nu mai funcționează. Nu mai credem în minuni și în puterea gândirii, puterea cuvintelor. Dacă nu puteți alege mediul în acest moment, puteți învăța oricând să ignorați ceea ce spun astfel de oameni negativi. Astfel energia voastră nu își va pierde puterea și nu veți pierde legătura cu centrul abundenței Universului. Nu-i asculta pe cei care spun că visele sunt pentru oamenii copilăroși și imaturi.

Mergeți spre țintă

Trucul psihologic este să începi să lucrezi la visul tău. Există astfel de cuvinte corecte – „dacă nu poți alerga spre un obiectiv, mergi. Dacă nu poți merge, târăște-te. Dacă nu poți să te târăști, trebuie să te întinzi în direcția visului, sau să privești în direcția acestuia.” Acestea cuvinte sunt foarte importante, deoarece fără acțiune, visele pot fi cu adevărat goale și se pot pierde rapid.

Ori de câte ori faceți câte un pas, oricât de mic, puteți vedea cum vă apropiați de ceea ce puneți pe prima linie a listei de dorințe. Este foarte important să faceți două lucruri: faceți o listă a dorințelor, detaliind fiecare pas și notați ceea ce ați făcut deja. De asemenea, este bine să aveți un „plan de afaceri” pentru a atinge un obiectiv.

De exemplu, vrei să slăbești. Trebuie să-ți faci un plan pentru cum vei acționa în fiecare zi, ce set de exerciții vei face, cum vei mânca și așa mai departe.

Afirmații

Acestea sunt fraze motivaționale foarte puternice construite pe afirmații simple. Ele ajută la combaterea programelor negative care îți stau în cale. Tu însuți poți veni cu astfel de fraze. Creați-le prin analogie cu cele existente.

Cercetările au arătat că afirmațiile sunt ajutoare foarte puternice pentru cei care se îndoiesc de ei înșiși. Ele ajută, dar pentru asta trebuie să le folosești constant. Efectul lor cumulativ face minuni, aducând energia oamenilor la un nou nivel.

Viața noastră este plină de emoții negative, dar succesul nu vine pentru cei care nu le acordă atenție, ci pentru cei care știu să le transforme în energie pozitivă. Amintiți-vă că numai voi înșivă decideți ce probleme vi se vor rezolva – înțelepciune sau noi probleme.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!