4 semne pe care Dumnezeu le trimite fiecăruia dintre noi ca un apel la trezire. Nu le ignorați!

4 semne pe care Dumnezeu le trimite fiecăruia dintre noi ca un apel la trezire. Nu le ignorați!

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 October 2023 in CredințăLecții de viațăSpiritualitate

Însă noi le ignorăm cu încăpățânare. Primul semn este abia vizibil, dar ultimul este absolut imposibil de ignorat. Totuși, suntem orbi și nu vedem elefantul din cameră.

Deci, iată care sunt aceste semne:

1. Primele fire de păr gri

Domnul încearcă să ne anunțe astfel că avem destule în lumea materială, am făcut destul de multă risipiră în viața noastră, de acum trebuie să ne trezim și să ne dedicăm dezvoltării spirituale, să începe să ne pregătim pentru plecarea din această lume.

Dar omul nu observă. Atunci când vede primele semne de păr gri, caută o vopsea de păr, le acoperă rapid și continuă să trăiască așa cum a trăit.

2. Acuitatea vederii

Însă Dumnezeu nu rămâne în umbră și trimite un nou semn. Vederea noastră devine mai slabă. Și nu ar trebui să exclamăm “Oh, Doamne, am înțeles!” și să începem să ne cunoaștem pe noi înșine. Nu. Mergem la medic și cerem să ni se prescrie ochelari.

Și purtând ochelari, continuăm să trăim ca înainte. Ne privim în oglindă, ne întoarcem capul și spunem propriei noastre reflecții: “Nu arată rău, chiar mi se potrivesc”.

Nebunule, dacă ai fi ascultat chemarea Lui Dumnezeu și ai fi mers în întâmpinarea Lui, privirea ta ar fi devenit din nou clară și nu ai fi avut nevoie de ochelari.

Dar nici acest semn nu este înțeles de om.

3. Dinții

Și văzând cum copilul său ignoră sfaturile, Tatăl devine mai sever. Trimite un avertisment mai serios. Dinții omului încep să cadă.

“Asta e foarte neplăcut“, se gândește omul când vede un dinte căzut. Se îmbracă și merge la dentist.

I se pun dinți artificiali și vede asta ca pe un lucru bun. Dinții lui adevărați nu erau la fel de albi și de corecți ca aceștia. Și iarăși se afundă în mocirla sa.

4. Corpul

S-ar părea că ar fi suficiente 3 semne pentru a te trezi și a-ți schimba viața. Dar nu, iluzia nu te eliberează, ultimul semn vine omului.

Corpul începe să îmbătrânească, nu mai are forță, mersul devine nesigur și necesită sprijin. Dar chiar și acum nu vrea să înțeleagă că sfârșitul este tot mai aproape.

Cumpără un baston, alege unul frumos, crede că asta îl înfrumusețează.

Și-a vopsit părul, și-a pus dinții, și-a pus ochelarii cu rame frumoase și, sprijinindu-se pe baston, merge în întâmpinarea celui care îl va lua cu el.

Da, da, a ignorat toate semnele. Și nu a schimbat nimic.

Să nu ne identificăm cu el, ci să ne trezim și să urmăm calea spirituală.

Avem încă timp să corectăm multe!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!