4 semne pe care corpul le folosește pentru a te avertiza asupra unui exces de energie negativă din corp

4 semne pe care corpul le folosește pentru a te avertiza asupra unui exces de energie negativă din corp

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 November 2020 in Spiritualitate

De foarte multe ori, viața ridică în fața noastră obstacole greu de trecut. În același timp, mulți nu bănuiesc că ei înșiși își distrug viața. Singura modalitate de a deveni fericită este eliminarea energiei negative pe care corpul o semnalează atât de persistent.

Este bine să vă ascultați corpul și să eliminați problema încă de când apare.

1. Semne comune

Durere de cap. Corpul nostru este foarte sensibil la energia negativă și, când se confruntă cu aceasta, răspunde cu o durere de cap. Capul te poate durea din diferite motive, dar dacă medicul nu poate diagnostica acest lucru, spunând că este din cauza suprasolicitării, să fiți siguri că o mulțime de negativitate s-a acumulat în interiorul dvs. și este pe cale să izbucnească.

Îngrijorare și anxietate. Acumularea de energie negativă se poate face simțită prin anxietate, furie, tristețe, agresivitate și gânduri negative. Meditația va ajuta la normalizarea stării interioare pentru a purifica și a elimina negativitatea .

Senzații neplăcute în corp. Senzațiile dureroase din corp indică faptul că corpul luptă și scapă de energia negativă.

Stare generală de rău. O persoană dominata de energia negativă, se simte copleșită și deprimată. Epuizarea, bolile frecvente, lipsa motivației – toate acestea sugerează că a sosit momentul să te gândești la viața ta și să încerci să o întorci în bine.

2. Semne neașteptate

Sughițuri. Superstiția spune că, prin sughiț, corpul încearcă să scoată negativitatea care te atacă atunci când gândurile rele despre tine apar în mintea altei persoane. Este suficient să spuneți numele acestei persoane pentru a întrerupe schimbul de energie.

Pierderea vocii. Sub influența unui puternic stres psihologic sau energetic, vocea poate dispărea. De îndată ce o persoană ajunge la echilibrul interior, vocea revine.

Piele de găina.

Frica inconștientă. Dacă oricare dintre cele mai mici greșeli pe care le faceți vă provoacă anxietate și teamă, acest lucru semnalează că energia negativă s-a instalat ferm în corpul tău și îl controlează intens, distrugând biocâmpul și energia.

3. Semne topice

Lipsa de somn. Dacă gândurile neplăcute interferează cu somnul odihnitor, acest lucru poate însemna că energiile negative s-au instalat în minte, iar creierul semnalează acest lucru.

Te simți extenuat. O fractură în câmpul energetic poate provoca greață, amețeli și un sentiment de lipsă de speranță. Este important să ne ocupăm de supraabundența negativității cât mai curând posibil, pentru a nu deveni un vampir energetic .

Durere cronică. Negativitatea internă se poate manifesta chiar sub forma bolilor cronice. Stresul constant are un efect negativ asupra corpului, făcându-te să simți o boală fizică acută.

4. Semne înfiorătoare

Coșmaruri. Oamenii de știință cred că coșmarul este un produs al minții. Emoțiile negative, stresul, problemele nerezolvate și conflictele sunt arătate prin „filme de groază” în timpul somnului.

Respirație dificila. Acumularea excesivă de negativitate poate duce la dificultăți de respirație sau chiar oprirea temporară. Bioenergetica susține că toate experiențele negative se acumulează în plămânii unei persoane, deci dacă există prea multă negativitate în interior, devine mai greu să respiri.

Depresie. Apatia, depresia, gândurile grele sunt reacții tipice ale corpului la negativitate. În plus, în această stare, undele negative pătrund în energie mult mai repede.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!