4 semne că cineva a apărut în viața ta cu un motiv

4 semne că cineva a apărut în viața ta cu un motiv

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 November 2020 in LifeStylePersonalitatePsihologieRelatiiSfaturiSpiritualitateViata

De multe ori întâlnim în drumul nostru oameni care sunt destinați să intre în viața noastră. Karma are propriile sale planuri, care sunt aproape imposibil de schimbat.

Relațiile karmice pot fi foarte scurte și plăcute sau, dimpotrivă, foarte lungi și dificile. Pe parcursul vieții putem avea multe relații karmice sau niciuna. Pentru a afla cu siguranță dacă relația ta este karmică sau nu, mai jos am pregătit câteva semne.

Semne care arată că o persoană a apărut în viața ta cu un motiv:

1. Relațiile sunt foarte scurte sau foarte lungi

Persoanele pe care le întâlnim pot sta în viața noastră chiar și câteva zile sau câteva ore, iar când vor pleca, ne vor învăța mereu o lecție, după care nu le mai întâlnim niciodată. Așa ne dăm seama că acea întâlnire a fost una karmică. Ideea este că relația se încheie exact în momentul în care primim impulsul necesar de la Univers.

De asemenea, atunci când avem o relație de lungă durată, care este toxică, care ne face rău, dar nu putem ieși din ea, fi sigur că este o relație karmică. Dacă continuăm să iertăm și să ne întorcem la cineva care ne face rău, poate că Universul vrea să ne spună ceva.

2. Puteți avea o mulțime de lucruri în comun sau puteți fi total diferiți

Relațiile karmice nu țin cont de asta. Persoana pe care o întâlnești poate să îți semene profund, sau puteți fi total diferiți. Ști că ți-ai găsit sufletul pereche atunci când există o armonie și o înțelegere încă de la prima întâlnire.

De obicei nu vrem să vorbim cu oameni care sunt diferiți față de noi, pentru că au alte principii și plăceri. Dar dacă ceva ne atrage în brațele lor și ne călcăm pe principii pentru a fi împreună, poate că relația este concepută pentru a te învăța o lecție.

3. Simți că ai mai întâlnit acea persoană

Se întâmplă de multe ori ca oamenii să se întâlnească și să se înțeleagă perfect pentru că au sentimentul că se cunosc dinainte. Acest lucru indică în mod clar că întâlnirea este planificată de soartă.

În astfel de momente, intuiția îți spune să stai aproape de acea persoană. Din nou, sunt posibile două scenarii, ori va veni pentru a te învăța o lecție și apoi va pleca ori va rămâne acolo toată viața. Există posibilitatea că v-ați mai întâlnit în altă viață, iar acum, după reîncarnare, soarta v-a adus din nou împreună.

4. Emoții puternice

Poate fi o prietenie foarte puternică sau o dragoste incredibil pasională. Emoțiile puternice pot fi date de faptul că te-ai întâlnit cu acea persoană exact când aveai ce mai mare nevoie, când erai trist și te simțeai singur, sau când ai avut cu adevărat nevoie de un prieten care să îți aducă o bună dispoziție.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!