4 reguli pentru poziționarea oglinzilor în casă și modul în care acestea afectează energia omului

4 reguli pentru poziționarea oglinzilor în casă și modul în care acestea afectează energia omului

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 December 2020 in SfaturiSpiritualitateSuperstitiiViata

Din cele mai vechi timpuri, oglinzile au fost considerate un portal către alte dimensiuni și lumi în care trăiesc entități întunecate. Timpul a trecut, dar un lucru a rămas neschimbat – prezența multor avertismente cu privire la această piesă de mobilier controversată.

Energia unei persoane este foarte dependentă de mediul său. Oglinzile vă pot strica sever aura și vă pot bloca accesul la noroc. De aceea, vă recomandăm să fiți mai atenți la amplasarea lor în casă.

De ce o oglindă poate fi periculoasă

Credințele antice că forțele întunecate trăiesc în oglindă nu și-au pierdut sensul. Dimpotrivă, bioenergia modernă poate explica motivele apariției unor astfel de superstiții. Se crede că oglinda direcționează un flux puternic de energie în direcția în care „reflectă”. Acest flux nu este periculos în sine, dar poate provoca probleme și neplăceri în casă dacă nu este poziționat corect.

Două oglinzi poziționate față în față sunt deosebit de periculoase. Două fluxuri energetice puternice reciproc direcționate creează un câmp puternic distructiv între cele două oglinzi. Acesta este motivul pentru care oglinzile sunt plasate una față de cealaltă în timpul ritualurilor și ghicitorilor.

Reguli importante pentru utilizarea oglinzilor

Nu poziționați oglinzile față în față

Faptul este că, așa cum am menționat mai sus, două oglinzi care se privesc generează un câmp negativ care infectează nu numai spațiul dintre oglinzi cu energie negativă, ci și întreaga cameră – casă, apartament. În acest caz, oamenii care locuiesc acolo se pot simți rău și pot dezvolta probleme de sănătate. Dacă aveți în casă oglinzi care sun poziționate una în fața la cealaltă, trebuie să acoperiți sau să eliminați una dintre ele. După aceea, va fi necesar să curățați casa de energia negativă acumulată .

Nu poziționați oglinzile în fața patului

Dormitorul este un loc sacru pentru fiecare casă. Pacea și liniștea ar trebui să domnească în această cameră. Nu este recomandat să montați oglinzi acolo, dar dacă decideți să faceți acest lucru, atunci este mai bine să le aranjați astfel încât patul să nu se reflecte în ele.

În caz contrar, persoanele care dorm într-un astfel de loc vor începe să se îmbolnăvească mai des, vor avea deseori coșmaruri și vise rele. Calitatea somnului va scădea dramatic și va începe să pară că cineva se află în cameră. Persoana se va trezi mai des în mijlocul nopții și va dormi mai rău. Dacă vreți să le păstrați le puteți acoperi pe timpul somnului!

Încercați să nu păstrați oglinzile sparte acasă

Nu ar trebui să fie nici pe dulap, nici în dulap, nici în alt loc la vedere. Chiar și o ușoară fisură poate crește semnificativ câmpul de energie negativă. În acest caz, persoanele care locuiesc în această casă vor fi urmate de eșec, poate începe o perioadă negativă. Încearcă să scapi de ele, pentru că în această stare devin foarte periculoase pentru toată lumea.

Nu poziționați oglinzile în fața ferestrei sau a ușii de la intrare

Oglinda emite negativitate, astfel încât unii oameni ar putea crede că este mai bine să pună o oglindă în fața ușii de la intrare sau a ferestrei, astfel încât tot răul să plece în lumea exterioară. Ideea este bună, dar nu uitați că oglinzile reflectă și energia pozitivă, iar ferestrele și ușile de la intrare sunt surse de energie care nu aduc numai rău, ci și bine în casă.

Dacă puneți oglinzi în astfel de locuri, atunci camerele sau apartamentele și casele întregi pot deveni „moarte” din punct de vedere energetic. Într-o astfel de casă nu este nici rău, nici bine. Oamenii nu primesc nimic, așa că dorința lor de a merge mai departe este slăbită, devin foarte letargici și leneși. Dacă doriți cu adevărat să puneți oglinda într-un astfel de loc, este suficient să o mutați pe o distanță mică, astfel încât să nu reflecte direct în ușă sau în fereastră.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!