4 moduri de a recunoaște o persoană periculoasă din punct de vedere energetic

4 moduri de a recunoaște o persoană periculoasă din punct de vedere energetic

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 December 2022 in Sfaturi si TrucuriSpiritualitate

Există o mulțime de oameni diferiți printre noi – atât amabili și buni, cât și negativi și toxici. Nu este întotdeauna ușor să deosebești personalitățile negative de cele pozitive, dar cu ajutorul modurilor pe care le vom prezenta mai jos, le vei putea recunoaște cu ușurință.

1. Folosește-ți intuiția

Chiar și acei oameni care au o intuiție relativ slabă pot identifica cu ușurință fluxurile puternice de energie negativă care vin de la cineva din jur. Poate acesta nu este mereu cazul, dar dacă vocea ta interioară trage un semnal de alarmă, ar trebui să o asculți.

Cert este că oamenii negativi au un efect distructiv asupra aurei noastre, asupra chakrelor noastre. Când se întâmplă acest lucru, chakrele superioare încep să ne trimită niște semnale, exprimate prin anxietate și o senzație de tensiune. De aceea se întâmplă ca lângă anumite persoane să nu ne simțim în largul nostru.

2. Încearcă să vorbești cu această persoană despre diverse subiecte.

Dialogul este cel mai bun mod de a identifica energia unei persoane. Încearcă doar să vorbești. Dacă nu poți să te înțelegi nicicum cu această persoană, acest lucru ar trebui considerat un indicator al aurei sale întunecate.

Cu o astfel de persoană este imposibil să te pui de acord sau să ajungi la un numitor comun. Este foarte greu să comunici cu vampirii energetici. După o conversație cu astfel de oameni periculoși, poți rămâne cu un sentiment neplăcut, cu o senzație de disconfort.

3. Observă comportamentul acestei persoane

Personalitățile negative încearcă foarte mult să-și arate partea lor cea mai bună, așa că încep să mintă, să vorbească mult și să inventeze multe lucruri. O persoană cu o aură întunecată se distinge adesea prin efortul de a părea o persoană bună. Ea face asta pentru ca oamenii să prindă încredere și să nu o mai suspecteze.

De asemenea, se poate întâmpla și exact opusul. Oamenii cu o aură negativă se comportă adesea agresiv față de cei slabi. Îi provoacă, îi umilesc, încearcă să îi păcălească cu tot felul de trucuri pentru a le lua banii. Această categorie este cea mai simplă de identificat, se vede din depărtare că sunt oameni negativi după felul în care se comportă.

4. Testează această persoană

Spune-i unei persoane pe care o bănuiești că ar fi o persoană negativă, un secret inofensiv. Dacă după ceva timp afli că secretul tău s-a răspândit printre colegi, familie sau prieteni, atunci această persoană este cu adevărat periculoasă.

Există și altă metodă, mai simplă. Personalitățile întunecate te fac adesea să te îndoiești de tine. Așadar, atunci când discuți cu persoana pe care o crezi negativă, poți să îi povestești despre un obiectiv pe care îl ai în viață.

Dacă persoana începe să te descurajeze, să spună că nu vei reuși sau să îți pună la îndoială dorințele, atunci ai o persoană cu o aură întunecată în fața ta. Prietenii adevărați și sinceri nu ar spune niciodată astfel de lucruri și nu te-ar face face să te îndoiești de abilitățile. Oamenii toxici, pe de altă parte, vor să te vadă că nu reușești să realizezi ceea ce ai vrut.

Alte semne de oameni cu energie periculoasă.

Ei nu își asumă responsabilitatea pentru faptele lor și încearcă să dea vina pe alte persoane. Ei arată cu degetul spre alte persoane fără rușine, doar ca să își facă ei viața mai ușoară și să nu suporte consecințele.

Astfel de oameni te pot trăda cu ușurință, iar prietenia cu tine nu le mai aduce niciun beneficiu, atunci te vor da deoparte fără ezitare.

Oamenii negativi se plâng în mod constant de câte ceva atunci când vorbești cu ei. Mai mult, după o discuție cu ei te vei simți secat de energie.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!