3 semne că viața ta anterioară îți afectează prezentul: dacă le ignori, lucrurile neplăcute nu se vor opri niciodată

3 semne că viața ta anterioară îți afectează prezentul: dacă le ignori, lucrurile neplăcute nu se vor opri niciodată

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 April 2023 in SfaturiSpiritualitateViata

În acest articol îți vom explica cum poți să afli dacă viața ta anterioară îți afectează în vreun fel viața prezentă.

Poți afla acest lucru prin intermediul unor semne. Dar atenție, ignorarea lor nu este cea mai bună idee, pentru că vei ajunge într-un cerc vicios, în care karma se va asigura că anumite evenimente se vor repeta pentru tine până când îți vei învăța lecția.

Care sunt semnele care îți arată dacă viața anterioară îți influențează prezentul:

1. Alegi mereu același tip de partener de viață

Existența unei “tipologii” de partener de care ne simțim atrași este un lucru normal. Cu toate acestea, dacă realizezi că ești mereu atras persoane nepotrivite, care au întotdeauna ceva în comun între ele, acesta este un semn că viața ta anterioară se reflectă în viața ta actuală.

Este important să ști că există o cauză pentru care continui să atragi anumite tipuri de oameni. Chiar dacă acest lucru te poate frustra și poți începe să te critici pe tine însuți, trebuie să te oprești și să accepți faptul că unele evenimente se repetă în viața ta dintr-un anumit motiv.

Repeți aceleași greșeli în relații și speri să ai un rezultat diferit. Dacă observi că iei mereu aceleași decizii proaste în relații și speri că vei avea parte de un rezultat diferit, dar se sfârșește la fel ca întotdeauna, poate că viața ta anterioară este de vină. Singurul lucru pe care îl poți face în această situație este să distrugi acest cerc definitiv.

Data viitoare când îți va plăcea de aceeași tipologie de persoană care te-a dezamăgit de mai multe ori, nu ignora semnalele de avertizare și evită o relație cu ea.

2. Ai deja o conexiune specială cu unele locuri sau persoane

Ai vizitat vreodată un loc și ai avut sentimentul că ai mai fost acolo? Sau ai întâlnit o persoană pentru prima dată și ai simțit o conexiune specială cu ea? Acestea pot fi semne ale faptului că ai o legătură karmică cu acea persoană sau acel loc din viața ta anterioară.

În general, este important să acorzi atenție semnelor subtile pe care viața ți le trimite și să nu le ignori. Prin identificarea legăturii dintre viața ta anterioară și viața ta prezentă, poți face schimbări pozitive în viața ta.

Aceste decizii greșite sunt menite să te învețe ceva, este o lecție karmică. Scopul tău este să corectezi în viața asta greșeala din viața trecută. Doar conștientizarea acestui fapt este deja un început excelent.

Amintiți-vă că nu veți avea relații armonioase până nu veți rupe acest cerc karmic.

3. Nu puteți renunța la „sufletul pereche”.

Ești una dintre acele persoane care se despart mereu și apoi se întorc la fostul lor partener? Simți că sunteți „suflete înrudite” și vă cunoașteți de veacuri? Atunci acesta este semnul că ai întâlnit această persoană în viața anterioară, așa că nu poți renunța la ea nici măcar în prezent.

Probabil că nu ați clarificat unele lucruri în trecut, așa că destinul continuă să vă aducă împreună. Din păcate, asta nu înseamnă că sunteți făcuți unul pentru celălalt. Dimpotrivă, karma încearcă să vă determine să închideți această problemă odată pentru totdeauna.

Chiar dacă nu crezi în prezența vieților anterioare, poți totuși să iei în considerare un sfat general din acest articol: încetează să mai repeți aceleași greșeli și aceleași modele de comportament care au dus la eșecuri în trecut.

Oamenii tind să rămână blocați într-un cerc vicios. Unii continuă să caute parteneri toxici, pentru că nu-și ascultă intuiția la începutul relației, ignoră semnele de avertizare și sfaturile din jur. Nu îți pierde timpul cu oamenii care nu te respectă. Găsește în tine curajul ca să faci o schimbare.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!