3 moduri rapide de a curăța casa de energie negativă

3 moduri rapide de a curăța casa de energie negativă

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 February 2021 in SfaturiSpiritualitate

Dacă vă simțiși inconfortabil și anxios acasă sau la birou, poate că este timpul pentru curățarea energiei. Motivele pot fi multe – certuri, oaspeți rău intenționați sau doar persoane negative care au adus în spațiul personal impurități energetice. Toate acestea pot face ca persoanele mai sensibile să se simtă anxioase și incomode.

Înainte de a începe curățarea casei, asigurați-vă că vă curățați pe dumneavoastră – faceți un duș, fiți pozitivi, doriți-vă ceva bun pentru dvs. și pentru cei dragi. Dacă este posibil, trimiteți copii și animale de companie la plimbare. Curățați de la stânga la dreapta, în sensul acelor de ceasornic.

Iată cum poți curăța casa de energiile negative:

1. Sare și apă

În timpul curățeniei, folosiți apă sărată – aproximativ 2 linguri de sare la 6 litri de apă. Curățați podeaua, oglinzile și alte suprafețe reflectorizante cu această apă, acordând o atenție specială colțurilor, pragurilor și părților slab iluminate ale camerelor. Astfel vă veți curăța casa de energie negativă. Este recomandabil să aplicați această metodă o dată pe lună sau după orice boală, probleme, un număr mare de oaspeți sau o vizită a unor persoane neplăcute.

Chiar și atunci când aveți succes si află mai multă lume, pentru a ține departe invidia lor.

2. Foc și fum

Lumânările sunt un alt mod de a curăța spațiul de energie negativă. Înconjoară întreaga casă cu o lumânare aprinsă, stând mai mult în colțuri și în zonele întunecate. De asemenea, puteți folosi aroma tămâii sau a bețelor de tămâie după care aerisiți bine camerele. În timpul acestui ritual puteți citi o rugăciune sau pur și simplu să vă doriți lucruri bune pentru dvs. și pentru cei dragi.

3. Sunet

Camerele sunt curățate perfect de vibrațiile negative cu ajutorul sunetelor clopoțelului, paharelor cântătoare. Mergeți prin casă cu un clopot, acordând din nou atenție colțurilor și zonelor mai slab luminate. Acest lucru nu numai că va purifica spațiul, ci va armoniza energia și vă va pune pe un val pozitiv.

Știați acest lucru…

Puteți folosi animalele de companie pentru a verifica dacă există energie negativă în casa dvs. Dacă se simt brusc rău, se simt nervoase sau se îmbolnăvește, încearcă să doarmă mai aproape de ușa din față sau pur și simplu să fugă din cușcă sau de acasă, atunci este posibil să fie nevoie să faceți o curățare energetică a spațiului.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!