3 modalități simple pentru a vă proteja de energia negativă

3 modalități simple pentru a vă proteja de energia negativă

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 December 2020 in SanatateSfaturiSpiritualitateViata

Există probleme în viața fiecărei persoane. Multe se datorează faptului că nu știm cum să facem față fluxurilor de energie negativă și le permitem să ne ghideze viața. Există trei moduri simple de a te proteja de negativitate.

Este posibil să îți îmbunătățești viața într-o singură zi , dar acest lucru va necesita eliminarea a ceea ce te împiedică și te va împiedica să atragi energii pozitive.

De unde vine negativul

Potrivit experților în energie negativul provine din patru surse principale.

Oamenii din jur . Rudele noastre, prietenii, vecinii, șefii – toți, mai mult sau mai puțin, ne infectează cu energie negativă. Unii ne afectează prin gândirea lor negativistă, alții vor să profite de noi.

Gândurile tale. Cum te percepi pe tine însuți și lumea din jurul tău joacă un rol important. Motivele principale care împiedică succesul tău sunt rezultatul nesiguranțelor, temerilor tale. Ele creează negativitate în interiorul tău.

Lumea. Despre se vorbește la televizor? Război, probleme, criză, război, probleme, criză și așa mai departe într-un cerc. Desigur, trebuie să știți despre ce se întâmplă în lume, dar nu ar trebui să vă consumați. Orice lucru care nu vă privește ar trebui să vă ocolească, mai ales dacă sunteți o persoană sensibilă.

Mod de viață . Uneori modul nostru de viață ne face slabi. Chiar și haosul de acasă sub formă de haine împrăștiate, vase sparte și mobilier vechi încarcă oamenii cu negativitate. Dacă locuiți într-o casă în care nimeni nu face curățenie, atunci energia grea stagnează întotdeauna într-un astfel de loc, și va fi atrasă de locuitori complet, iar asta duce la apariția unor probleme emoționale și chiar a unor boli.

Cum să te protejezi de negativitate

1. Întrerupeți relațiile negative. Până nu veți face acest lucru, veți continua să fiți terorizați de manipulatori, plângători, invidioși, bârfitori, dușmani. Din păcate, unele persoane negative se pot dovedi a fi șefii tăi, colegii sau chiar rudele tale. În acest caz, încearcă să nu-i lași să se apropie de tine, limitează-te doar la interacțiunea necesară. Dacă situația este mai dificilă, va trebui să vă despărțiți de acești oameni.

Nu vă fie teamă să renunțați la un loc de muncă în care nu sunteți apreciat, să părăsiți o persoană a cărei dragoste nu este reciprocă. A învăța să spui nu și a încheia relațiile sunt abilități importante. Fluxurile negative vor deveni mult mai slabe.

2. Curățați casa. Specialiștii în bioenergie vă sfătuiesc să aruncați toate lucrurile inutile care afectează circulația fluxurilor de energie din casă. Mențineți curățenia și ordinea. În învățăturile orientale ale feng-shui-ului, o mare atenție este acordată acestui lucru. Poate că în est știu cel mai bine cum să umple casa cu energie creativă. Specialiștii în bioenergie confirmă faptul că atmosfera acasă este foarte importantă. Dacă doriți să vă protejați de probleme, atunci trebuie să lucrați în această direcție.

3. Găsiți-vă un hobby . Dacă aveți o activitate care vă va dezvolta fizic sau intelectual și vă va oferi plăcere, veți putea merge în lumea voastră cu mintea pentru a vă ocupa gândurile cu ceva bun. Singura problemă este să găsești o astfel de ocupație. Nu ar trebui să fie un obicei prost ca jocurile pe computer sau alcoolul. Învață să creezi ceva. Arta este cel mai bun mod de a petrece timpul și de a te proteja de energia negativă. Este ca un cocon în care te vei transforma treptat într-un fluture frumos.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!