3 modalități prin care cineva îți fură norocul

3 modalități prin care cineva îți fură norocul

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 December 2020 in Sfaturi si TrucuriSpiritualitateViata

În majoritatea cazurilor, suntem nefericiți strict din vina noastră, dar se întâmplă, de asemenea, că uneori norocul nostru să fie furat de către alte persoane. Există mai multe moduri de a afla dacă cineva ți-a furat norocul, uite care sunt:

Persoana te-a invidiat și apoi a dispărut din viața ta

Imaginează-ți că totul este în regulă: ai lângă tine o persoană dragă, copii, bani, o casă, o mașină, sănătate, o bună dispoziție mereu. Oamenii apropiați se bucură de obicei de fericirea voastră sau cel puțin nu vă invidiază.

Dar se întâmplă ca în viața ta să apară o persoană invidioasă care să strice toate lucrurile. Uneori este atât de invidioasă că nici măcar nu se poate ascunde, imediat îți vei da seama. De exemplu, acea persoană care încearcă să te copieze sau care încearcă să flirteze cu partenerul tău.

Apoi începe brusc o perioadă urâtă: certuri, conflicte în familie, probleme la locul de muncă, probleme de sănătate. Și persoana aceea invidioasă pare să fi dispărut, nu mai vine să te viziteze, nu mai vrea să comunice cu tine, nici măcar nu o mai vezi.  Acest lucru înseamnă ca acea persoană ți-a furat norocul.

Persoana îți oferă mereu cadouri

Cineva care încearcă cu disperare să-ți fure norocul și fericirea îți poate oferi diferite cadouri care au fost descântate sau favoruri cu interes ascuns pe care tu nu le-ai cerut. După un timp, persoana începe să-ți atragă atenția asupra acestor cadouri pentru a primi și ea ceva în schimb.

Dacă îi vei da lucruri în schimb, îi vei da și norocul odată cu ele și îți vei pierde fericirea. La primele semne că persoana vrea înapoi diferite lucruri, trebuie să rupi legătura cu ea. Cel mai indicat este să nu accepți niciodată astfel de cadouri de la persoane cu care nu ești atât de apropiat.

Te-a molipsit cu negativitatea ei

Acesta este unul dintre tipurile de vampirism. O persoană poate radia uneori negativitatea atât de puternic încât îi infectează pe toți cei din jur. În acest caz, cunoștința sau prietenul tău nu fură norocul, ci pur și simplu îl face să dispară.

De exemplu, acestor oameni le place să se plângă în mod constant și să privească doar partea negativă a lucrurilor. De asemenea, te vor descuraja în tot ce încerci să faci, iar dacă nu reușești să faci ce ți-ai propus vor râde de tine. Persoanele sensibile care sunt emoționale și dependente de opiniile altora vor fi cele mai afectate de astfel de personalități.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!