22 de boli ameliorate cu un pahar de apă pe stomacul gol

22 de boli ameliorate cu un pahar de apă pe stomacul gol

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 November 2020 in Remedii NaturisteSanatateSfaturiViata

Apa este o parte integrantă a tuturor viețuitoarelor, fără ea viața pe Pământ este imposibilă. Plantele sunt formate din 90% apă, un adult aproximativ 60-65%.

Apa joacă un rol important în menținerea echilibrului pH-ului corpului, precum și în procesele metabolice, este necesară și pentru digestie. Prin urmare, orice încălcare a fluxului de apă în corp provoacă perturbări în activitatea lui.

Tratamentul cu apă a existat încă din vremea indienilor și evreilor antici, asirienilor și egiptenilor. Medicul grec Hipocrate a dezvoltat instrucțiuni destul de precise pentru utilizarea apei reci și calde. Dacă un corp sănătos are nevoie de apă pentru a tăi, atunci un pacient are nevoie de ea de două ori mai mult.

Apa vă poate ajuta dacă aveți:

1. Dureri de cap.

2. Durerea în corp.

3. Probleme cardiovasculare.

4. Frecvența cardiacă accelerată. (Hipertensiune)

5. Epilepsie.

6. Grăsime din sânge (Colesterol ridicat)

7. Bronșită.

8. Tuberculoza.

9. Meningita.

10. Boli ale rinichilor și ale tractului urinar.

11. Vărsături.

12. Greață.

13. Gastrita.

14. Diaree.

15. Hemoroizi.

16. Diabet.

17. Constipație.

18. Toate bolile oculare.

19. Boli ale uterului.

20. Tulburări menstruale.

21. Probleme la urechi.

22. Probleme cu nasul și gâtul.

Metoda de tratament:

Ar trebui să fie făcut dimineața, imediat după trezire. Trebuie să beți cel puțin 4 pahare de apă de 160 ml – doar 640 ml. Nu beți și nu mâncați în următoarele 45 de minute.

După aceste 45 de minute, puteți mânca și bea orice doriți. Apoi, nu mâncați și nu beți în următoarele două ore după micul dejun. Cei care nu sunt în stare să bea patru pahare de apă dimineața pot începe cu o doză mai mică și o pot crește treptat, ajungând la patru pahare.

Această metodă este unică, dar este capabilă să trateze multe tipuri diferite de boli. Iar cei sănătoși se vor bucura pur și simplu de energia pe care această terapie cu apă o va oferi.

Pereioada tratamentului pentru unele boli:

1. Hipertensiune arterială – 30 de zile.

2. Gastrita – 10 zile.

3. Diabet – 30 de zile.

4. Constipație – 10 zile.

5. Rac – 180 de zile.

6. Pacienții cu artrită trebuie să urmeze această metodă timp de 3 zile în prima săptămână și începând cu a doua săptămână, în fiecare zi.

Această tehnică nu are efecte secundare, cu toate acestea, la începutul tratamentului, cantitatea de urinare poate crește. Va fi mai bine dacă urmați acest regim de băut după tratament și îl faceți normal.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!