18 schimbari pe care le vei simti in viata ta atunci cand vei incepe sa te respecti mai mult, cand iti vei da seama ca si sufletul tau trebuie pus pe primul loc!

18 schimbari pe care le vei simti in viata ta atunci cand vei incepe sa te respecti mai mult, cand iti vei da seama ca si sufletul tau trebuie pus pe primul loc!

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 February 2019 in De Suflet

“Uneori şchiopătând, alteori târându-se pe brânci, viaţa merge înainte.” — Zaharia Stancu

Aceste puncte arata despre ceea ce se intampla atunci cand va schimbati in cele din urma atitudinea fata de voi…

1. Va imbunatatiti relatia cu voi.

De indata ce incepeti sa va ingrijiti: fizic, emotional si psihologic, veti inceta sa comunicati cu cei care adauga emotii negative in viata voastra. Intelegeti cat de importanta este relatia cu voi in primul rand.

2. Incepeti sa va iubiti pe voi insiva

Incetati sa cautati iubirea pentru a umple golul si il veti umpleti cu dragoste pentru voi insiva.

3. Dati drumul oamenilor negativi.

O persoana care nu este de acord cu tine. Cine te foloseste. Cu cine nu te dezvolti. Ce te jigneste. Ceea ce nu este reciproc. Uneori este mai greu sa elimini anumiti oameni din viata ta.

4. Sunteti mai fericiti

Aveti doar mai putine probleme pentru ca va decideti sa evitati situatii negative care nu va aduc fericire.

5. Relatiile se imbunatatesc.

Dintr-o data, oamenii pe care i-ati lasat in viata voastra incep sa va influenteze mai puternic, motivandu-va sa deveniti mai buni. Ei sunt cu tine pe aceeasi lungime de unda. Ei sunt intentionati si pozitivi, la fel ca tine.

6. Atragi oameni de calitate

In trecut, este posibil sa fi fost de acord cu cei care ti-au dat putina atentie, dar acum realizezi valoarea timpului tau si nu vrei sa-l cheltuiti cu oricine. Partenerul tau va fi persoana cea mai importanta si mai influenta din viata ta de indata ce iti dai seama ca nu trebuie sa fii de acord cu toata lumea.

7. Incepeti sa traiti cu adevarat pentru voi si pentru ceea ce credeti.

Cand incepi sa crezi in tine insuti, nu mai crezi in ceea ce spun si gandesc ceilalti. Si pot spune multe lucruri negative si rele, dar in cele din urma nu le mai ascultati.

8. Ati devenit mai increzatori

Si aceasta incredere izbucneste in fiecare zona a vietii tale. De la munca la viata personala si orice decizie de viata. Te uiti in oglinda si iti place ceea ce vezi.

9. Incetati sa va mai justificati

Daca luati decizii care va fac fericiti, nu ar trebui sa explicati nimanui de ce ati luat o astfel de decizie.

10. Nu va mai cereti scuze tot timpul

Cand sunteti increzatori in deciziile voastre, nu trebuie sa va cereti scuze pentru ele. Da, va cereti scuze atunci cand gresiti, dar nu va mai cereti scuze pentru lucrurile mici – de exemplu, ce fel de persoana sunteti.

11.Incetati sa mai aveti asteptari

Incetezi sa crezi in minciuni si in scuze. Pentru ca atunci cand esti increzator in tine nu vei mai sta cu oamenii care doar te amagesc.

12. Nu va mai comparati cu altii

Inainte, te-ai comparat mereu cu ceilalti. Dar acum stii ca singura persoana cu care te compari esti tu.

13. Nu sunteti de acord cu mai putin

Standardele voastre ar trebui sa fie ridicate, chiar daca pare nerealist pentru cineva. Trebuie sa-ti vezi prioritatile.

14. Va eliberati de incarcatura trecutului

Mai ales cel care nu va apartine. Problemele altor persoane. Nu permiteti ca aceste lucruri sa va influenteze. Invatati sa traiti in prezent.

15. Incetati sa va mai invinovatiti.

Iti asumi responsabilitatea si ai controlul. Totul inceteaza sa mai fie problema ta.

16. Deveniti mai selectivi

Egoismul nu este rau. A te pune pe primul loc este ceea ce trebuie sa faci.

17. Incetezi sa mai traiesti pe negativ

Persoane negative. Conversatii negative. Niciuna dintre acestea nu va imbunatatesc viata. Este mai bine sa va concentrati pe lucrurile pozitive.

18. Incepeti sa luati decizii mai sanatoase.

Nu este vorba doar de a merge la sala sau de a manca mai multe alimente sanatoase. Este vorba despre alegerea prietenilor, a relatiilor. Pentru a face ceea ce este cu adevarat util pentru corpul si sufletul vostru, ceea ce va aduce fericirea, nu trebuie sa cereti parerea nimanui.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!