17 lucruri de care trebuie să țineți cont dacă inima vă este frântă

17 lucruri de care trebuie să țineți cont dacă inima vă este frântă

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 April 2024 in De SufletDezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieRelatii

“Nu plângeți din cauza faptului că soarele a apus dincolo de orizont. Dacă aveți lacrimi în ochi, nu veți putea vedea stelele pe cer.”

Atunci când inima vă este frântă, pare că ceea ce ați considerat o parte din voi înșivă vă părăsește pentru totdeauna. Chiar dacă la început este foarte greu să vă împăcați cu asta, inima frântă semnifică faptul că ați iubit. Ați încercat să creați ceva și ați permis vieții să vă ofere o lecție.

Acum, când inima vă este frântă, este foarte dificil să oferiți sfaturi altor persoane. Cu toate acestea, există câteva cuvinte care vă pot ajuta să vă vindecați rănile. Vă rog să țineți cont de faptul că:

1. Dragostea sinceră care a fost cauza inimii frânte este și aceeași emoție care va vindeca treptat inima voastră.

2. Persoana pe care ați iubit-o în trecut nu are nimic de oferit în prezent. Singurul lucru pe care îl poate aduce este suferința, așa că nu are rost să vă mai gândiți la ea.

3. Puteți să vă gândiți constant și să reflectați asupra modului în care totul s-a încheiat. Puteți să vă gândiți în permanență la ce ați făcut greșit și la ce ați fi putut face altfel, dar aceste reflecții nu vor schimba nimic acum.

4. Unele capitole din viață nu trebuie neapărat să aibă sfârșitul dorit de noi. Cu toate acestea, trebuie să trecem mai departe, este pur și simplu inutil să rămânem legați de un trecut pe care nu îl mai putem schimba.

5. Există 10 litere care formează doar două cuvinte pe care trebuie să le spuneți. Aceste două cuvinte pot fie să vă provoace o rană profundă și să vă facă să suferiți, fie să elibereze inima și sufletul vostru, să ridice o greutate mare de pe umerii voștri. ,,S-a încheiat” – acestea sunt cele două cuvinte.

6. Uneori, nu primim ceea ce vrem. Dar uneori, acest lucru poate servi drept protecție sau drept pregătire pentru ce va urma. În orice caz, acest timp nu este pierdut.

7. La un moment dat, vă veți uita înapoi și veți înțelege că acest moment, când inima voastră a fost frântă, este foarte important. A fost momentul în care viața voastră s-a schimbat.

8. ,,Nu puteți schimba alte persoane” este una dintre acele lecții greu de învățat. Orice fel de relație, orice situație în care ați fost respins și inima voastră a fost frântă, este o oportunitate de a vă schimba pe voi înșivă, doar pe voi înșivă.

9. Trebuie să depuneți toate eforturile pentru a continua să priviți lumea în mod pozitiv. Înțelegeți că gradul vostru de nefericire nu depinde de circumstanțele în care vă aflați, ci de felul în care le priviți.

10. Dumnezeu și viața au planuri mari pentru voi. Aceste planuri nu includ nopți plânse sau sentimentul că sunteți cel mai nefericit om de pe planetă.

11. Este întotdeauna mai bine să fiți singuri decât în compania unei persoane cu adevărat nepotrivite. Decizia de a oferi cuiva o șansă să fie cu voi ar trebui să se bazeze exclusiv pe faptul că vă simțiți cu mult mai bine în prezența acelei persoane decât fără ea. Nu luați decizia de a fi cu cineva doar pentru a evita singurătatea.

12. Când cineva vă respinge, nu înseamnă că trebuie să vă considerați nedemni de cineva sau ceva. Gândiți-vă că în lume există sute de milioane de oameni, iar doar o persoană v-a respins. Acum este foarte dureros, pentru că opinia acelei persoane a fost foarte importantă pentru voi. El sau ea a reprezentat întregul vostru univers. În realitate, este doar o singură persoană.

13. Uneori, o inimă frântă este un mod de a vă trezi la realitate și de a înțelege că sunteți demni de mult mai mult decât ați fost dispuși să acceptați.

14. Când cineva sau ceva părăsește viața voastră, nu-l considerați o pierdere, considerați-l o binecuvântare care vă eliberează de o povară. Acum va fi mult mai ușor să urmați calea destinului vostru.

15. Tot ceea ce vă provoacă durere astăzi, în cele din urmă vă va face mai puternici.

16. Când toate cuvintele sunt spuse, rămâne doar tristețea. Tristețea este prețul pe care îl plătiți pentru iubire. Este mai bine să iubiți, să pierdeți și să învățați din această experiență decât să nu iubiți deloc.

17. Inima frântă provoacă o durere imensă, dar totuși, această durere este necesară. Doar trecând prin ea vă veți putea deschide complet inima în viitor, atunci când persoana potrivită va intra în viața voastră.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!