15 sfaturi de la Dumnezeu pentru om: „Dumnezeu face totul pentru a te face fericit!”

15 sfaturi de la Dumnezeu pentru om: „Dumnezeu face totul pentru a te face fericit!”

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 February 2021 in Lecții de viațăRugaciuniSpiritualitate

Pentru ca o persoană să fie întotdeauna însoțită de noroc, bucurie și fericire în viață, trebuie să fie ghidată de idei corecte. Acest articol vă va oferi 15 reguli pe care trebuie să le ascultăm și să le acceptăm de la Dumnezeu.

Cincisprezece sugestii ale Lui Dumnezeu pentru om:

Regula unu.

Dumnezeu nu l-a creat pe om pentru a suferi – creația lui Dumnezeu ar trebui să se bucure de viață, să iubească și să creeze. Plânge-te mai puțin despre viață, amintește-ți întotdeauna că există oameni care trăiesc mult mai rău decât tine.

A doua regulă.

Fiecare persoană a fost trimisă pe acest Pământ dintr-un motiv – trebuie să-și manifeste divinitatea și cumva să îmbunătățească lumea din jurul său. Dumnezeu dă omului talente, putere și abilități. Darul lui Dumnezeu ar trebui folosit pentru a îmbunătăți lumea din jurul nostru, precum și pentru a-i ajuta pe cei care au într-adevăr nevoie de ajutorul vostru.

Regula trei.

Încercați să vă umpleți viața voastră și a celor dragi cu dragoste – acest lucru va atrage circumstanțe favorabile, bunăstare financiară. În fapt contrar, agresivitatea se va manifesta printr-o deteriorare permanentă a calității vieții.

Regula patru.

Nu este absolut nimic întâmplător în viață – prin gândurile, cuvintele, acțiunile și faptele noastre ne formăm realitatea prezentă și viitorul. Deci, dacă vă veți bucura, sau invers, dacă veți suferi, depinde în totalitate de dvs.

A cincea regulă.

A patra regulă este direct legată de a cincea: gândurile modelează evenimentele. Învață sa gândești pozitiv si vei crea o realitate care sa-ti placa. Și invers, iritabilitatea, furia, invidia, mândria atrag numai contracarări și ghinion.

Regula șase.

Indiferent de circumstanțele din jur, rămâneți întotdeauna calmi, mențineți o atitudine pozitivă, credeți în puterea voastră și în ajutorul lui Dumnezeu. Și va veni prin credință!

A șaptea regulă.

Încercați să ascultați vocea lui Dumnezeu – puneți întrebarea la care doriți să primiți un răspuns și ascultați vocea Subconștientului vostru.

Regula opt.

Fiecare persoană poate fi salvată cu ajutorul lui Dumnezeu. Dumnezeu este în fiecare dintre noi. Găsește-L în tine însuți și apoi manifestează-L prin tine în mediul tău.

Regula nouă.

Oricât de grave ar fi păcatele, Domnul încă ne iubește pe fiecare dintre noi. Biblia spune: „Căutați și veți găsi, bateți și vi se va deschide”. Cu toate acestea, amintiți-vă: Domnul vă oferă întotdeauna ceea ce aveți nevoie în acest moment.

Regula zece.

Una dintre legile divine de bază este „legea similitudinii”: dacă nu te iubești pe tine însuți, atunci nici cei din jur nu vor iubi. „Cu ce ​​măsură măsurați, cu aceași măsură se va măsura și pentru voi.” Cun ce te raportezi la ceilalți, alții se vor raporta la tine.

Regula unsprezece.

Cauza problemelor unei persoane nu se află în alte persoane, ci în el însuși. Informația distructivă ne otrăvește viața și ne împiedică să fim fericiți.

Regula doisprezece.

Absolut totul este deja în interiorul unei persoane: putere, glorie, onoare și bani. Provocarea este de a elibera toate beneficiile în realitatea din jurul tău. Și acest lucru este posibil prin respectarea strictă a poruncilor lui Dumnezeu și prin utilizarea corectă a puterii gândirii.

Regula treisprezece.

Nu împărțiți oamenii din jurul vostru în „răi” și „buni”. Suntem ceea ce suntem și, dacă prietenul, colegul tău este rău cu tine personal, atunci el poate destul de apreciat de ceilalți. „Nu judecați ca să nu fiți judecați”.

Regula paisprezece.

„Cunoaște-te pe tine însuți” – această regulă ezoterică este foarte posibil să se aplice în realitatea înconjurătoare. Cunoașterea de sine este procesul de descoperire a abilităților și talentelor în sine și aplicarea lor practică în lumea exterioară.

Regula cincisprezece.

Pentru Dumnezeu, nu există concepte precum „vinovăția”, „pedeapsa” și altele asemenea. Domnul permite tuturor să aibă dreptul la o greșeală și, bineînțeles, să o corecteze, și să învețe lecția. Și toate dificultățile sunt date în limitele puterilor oamenilor. Cel mai bun mod de a corecta greșelile este să arăți dragoste pentru tine și pentru oamenii din jur.

Acestea au fost cele cincisprezece reguli de la Dumnezeu pentru om. Nu uita că Dumnezeu face totul pentru a te face fericit.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!