15 motive pentru care Vărsătorii sunt pur și simplu cei mai buni oameni de pe Pământ

15 motive pentru care Vărsătorii sunt pur și simplu cei mai buni oameni de pe Pământ

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 February 2021 in AstrologieViata

Să vorbim astăzi despre calitățile Vărsătorului. Ei chiar au o mulțime de calități! Acest semn zodiacal este special. Sunt inteligenți și rezonabili, și pot deveni buni prieteni.

Iată 15 motive pentru care Vărsătorul ar trebui să fie adorat, iubit și prețuit:

1. Vărsătorii sunt extrem de inteligenți.

Chiar și cei mai leneși dintre ei pot obține rezultate bune fără eforturi mari. Gândiți-vă doar ce pot realiza dacă dau totul! Vor avea o colecție de premii, burse, medalii … și acesta este doar începutul.

2. Vărsătorii sunt elocvenți.

Unii dintre ei pot fi timizi, în timp ce alții sunt destul de vorbăreți. Când Vărsătorii, obișnuiți să tacă, vorbesc, toată lumea ascultă cu atenție și cu respirația încordată.

Vărsătorii timizi câștigă elocvență imediat ce conversația are loc despre ceea ce îi interesează.

3. Vărsătorii sunt rezonabili.

Această calitate se manifestă în orice domeniu al vieții – în afaceri, în muncă, în dragoste. Ei gândesc practic. Dragostea le este străină. Vărsătorii nu vă vor bombarda cu mesaje de declarații de dragoste toată ziua. Dramatismul și impulsivitatea nu sunt caracteristice lor.

4. Vărsătorii sunt lideri născuți.

Pentru aceasta au toate calitățile necesare. Sunt gata să-și asume responsabilități. Vărsătorii sunt naturi creative, știu să ia decizii și să planifice acțiuni viitoare. Uneori, însă, pot fi destul de nepoliticoși în declarațiile lor. Dar nimeni nu este perfect.

5. Vărsătorii iubesc singurătatea.

Singuri se simt destul de confortabil. Vărsătorilor le place să petreacă timp explorând lumea lor interioară, reflectând la lucruri și evenimente sau pur și simplu bucurându-se de liniște și pace. Le este foarte greu să-și împărtășească gândurile și sentimentele.

6. Vărsătorii sunt obiectivi.

O persoană cu o astfel de calitate este capabilă să privească situația cu o minte deschisă, să ofere sfaturi foarte bune. Într-o dispută, astfel de oameni nu își vor apăra punctul de vedere, vor fi de acord de bunăvoie cu cel al cărui gând li se pare mai rezonabil.

7. Vărsătorii sunt prieteni și parteneri loiali.

Aceștia analizează foarte bine alegerea prietenilor, pentru a se apropia trebuie să cunoască bine o persoană. Dacă aveți un prieten Vărsător, trebuie să știți că: aveți cel mai devotat și loial tovarăș care vă va fi alături până la sfârșit.

8. Vărsători sunt mari conversatori.

Și acest lucru este de înțeles! La urma urmei, sunt incredibil de inteligenți. Stimularea circumvoluțiilor cerebrale este necesitatea lor vitală. Cea mai mare plăcere pentru Vărsător este conversația intelectuală.

9. Vărsătorii sunt oameni buni.

Nu sunt conflictuali. Și cu siguranță nu vor fi primii care vor începe argumente inutile. Nu le plac plângerile constante ale celorlalți despre „cât de greu este să trăiești”, știu că poți trăi fericit, dar pentru asta trebuie să muncești, nu să te plângi. Și pentru a-și face viața fericită, vor face tot ce depinde de ei.

10. Vărsătorii știu ce vor …

… și cum să realizeze. Ei sunt cercetători excelenți și oameni de știință remarcabili (de exemplu, astronomi și istorici). Au un gust înnăscut și pofta de creativitate și pot excela în arte și științe umane, în special în poezie. Vocația lor poate fi muzică, asistență socială sau predare.

11. Vărsătorului îi place să fie în preajma oamenilor.

Sunt foarte confortabili în mulțime, se hrănesc cu energia mulțimii.

12. Vărsătorilor nu le pasă cu cine sunt prieteni.

Chiar nu le pasă cine ești și de unde ești, care este starea și poziția ta în societate. Vărsătorii nu sunt atenți la privilegii și titluri. Dacă ești om bun, nu contează că ești bogat sau sărac.

13. Vărsătorii sunt, prin natura lor, individualiști, și nu le pasă de părerea lumii. Astfel de oameni fac totul în felul lor.

14. Vărsătorilor le place să călătorească. Chiar mai mult. Drumul și aventurile sunt tovarășii lor cei mai buni.

15. Vărsătorii știu să se adapteze la orice dificultăți și situații. Nu există bariere pentru ei – există doar oportunități.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!