13 pasi spre fericire, un articol minunat

13 pasi spre fericire, un articol minunat

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 December 2017 in Dezvoltare PersonalaSfaturi

13 sfaturi pentru o viata mai fericita. Afla care sunt secretele care te vor ajuta sa te simti implinita

Unele dintre lucrurile pe care le facem in viata de zi cu zi stau in calea fericirii noastre, reusind sa creeze paternuri negative. Iti punem la dispozitie care iti vor usura viata.

1. Renunta sa te plangi

De-a lungul zilei vom gasi numeroase motive despre care sa ne plangem, fie ca vorbim despre vreme, trafic sau servirea din restaurantul in care am hotarat sa cinam, insa acest lucru nu ne va ajuta sa gasim calea fericirii.

Aceste scurte stari de furie, suparare, nu fac decat sa stabileasca starea generala de spirit a persoanei. De noi depinde felul in care vrem sa petrecem restul zilei.

2. Renunta la necesitatea de a avea intotdeauna dreptate

Multi dintre noi avem probleme in a accepta ca adesea se intampla sa nu avem dreptate intr-o discutie, si uneori intram in conflicte si cu cei mai apropiati dintre prieteni.

Daca renunti la acest obicei vei reusi sa iti imbunatatesti relatile cu ceilalti. Uneori este mai bine sa fi amabil cu ceilalti decat sa ai dreptate intr-o discutie.

3. Renunta la infrangerile imaginare

Multe dintre fricile interioare sunt formate de propria minte fara un suport real. Acestea iti intuneca gandirea, si nu fac decat sa te descurajeze. Trebuie sa invatam sa trecem peste ele si sa invatam sa zburam.

4. Renunta la frica

Ai participa la o competitie daca ai stii ca vei castiga? Friciile ne creeaza o imagine distorsionata asupra personalitatii noastre.

5. Renunta la atasament

Atasamentul creeaza o atmosfera de frica care te va impiedica sa fii fericita.

6. Nu mai critica

Abtine-te in a critica tot ceea ce nu intelegi. Cu totii suntem diferiti si asta face ca viata sa fie frumoasa.
Acceptand faptul ca toti suntem speciali, vei invata sa primesti fericire din partea tuturor.

7. Nu mai gasi vinovati

Opreste-te din cautarea motivelor care au stat la baza actiunilor celorlalti. Acest tip de negativitate nu face decat sa-i raneasca pe cei din jurul tau si mai important de atat, pe tine.

8. Renunta la incercarea de a-i impresiona pe ceilalti

Sunt lucruri mai importante in viata decat ceea ce cred altii despre pantofii tai, despre cum iti castigi existenta sau ce maisna conduci.Ceea ce isi doresc oamenii de la tine este sa fii sincer, sa fii tu insuti.

9. Nu-ti mai gasi scuze

Uneori intram intr-o rutina de a gasi scuze. Avem la dispozitie toate resursele si energia de care avem nevoie. Trebuie sa profitam de tineretea, sanatatea, bunastarea si timpul liber pe care il avem, cat le avem!

10. Obisnuieste-te ca nu trebuie sa detii controlul mereu

Situatii, evenimente, oameni; oricat de mult am incerca, de cele mai multe ori nu ne putem controla fericirea. Lasa ca totul sa se intample fara a interveni in vre-un fel si vei fi mult mai fericita.

11. Nu mai trai in trecut

Traieste in prezent, nu te lasa influentat de trecut si nici nu fi nerabdator sa ajungi in viitor. Astazi este tot ceea ce ai. Ziua de maine nu ti-a fost promisa, iar ziua de ieri deja a trecut.

12. Nu te opune schimbarii

Viata presupune trecerea prin mai multe etape. Pentru ca suntem oameni avem tendinta sa devenim confortabili si refuzam schimbarea. Insa foarte putine lucruri rezista pana la sfarsit asa ca trebuie sa fim pregatiti in orice moment pentru schimbare.

13. Renunta sa iti mai traiesti viata dupa asteptarile celorlalti

Multe dintre lucrurile pe care le facem sunt doar pentru a ne intregra intr-un grup social.

Permitem ca asteptarile celorlalti sa determine locul de munca, hainele pe care le purtam sau masina pe care o conducem.

Le permitem celor dragi sa ne dicteze cum trebuie sa ne traim viata. Cu totii suntem talentati, avem ceva de oferit, ceva unic. Fiecare dintre noi este special.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!