12 semne că tu și casa ta sunteți sub efectul unui deochi sau blestem

12 semne că tu și casa ta sunteți sub efectul unui deochi sau blestem

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 October 2023 in SpiritualitateSuperstitii

Blestemul este ca un cuțit ascuțit pe ambele părți; fiți siguri că cel care blestemă va avea de suferit de o sută de ori mai mult decât suferiți acum. Prin urmare, aceste „lucruri negre” sunt înfăptuite doar de oameni proști care lasă multe urme în urma lor. Exact pe aceștia îi puteți identifica ușor, îi puteți înfrunta și, astfel, puteți restabili normalitatea în viața voastră.

În viața ta au început să se întâmple o serie de evenimente rele? Totul pare să-ți scape din mână, și în esență, nimic nu merge bine, indiferent cât de mult încercați să corectați situația. Prin urmare, trebuie să stabiliți cu exactitate dacă sunteți blestemați. De obicei, este destul de ușor să faceți acest lucru.

Urmați aceste instrucțiuni:

I. Verificați casa pentru obiecte stranii

În primul rând, trebuie să analizați dacă au venit persoane străine în casa dvs., fie în prezența dvs., fie în absența dvs. Gândiți-vă dacă problemele au început în viața dvs. după ce au venit acele persoane străine. Dacă ambele fapte coincid, atunci este timpul să verificați cu atenție casa pentru obiecte ciudate pe care nu le-ați văzut acolo anterior.

* Persoanele străine sunt considerate toate persoanele care nu locuiesc în casa respectivă. Aceștia pot fi prieteni sau rude. Din păcate, de cele mai multe ori, sunt persoane apropiate, cărora le acordăm încredere și care sunt cele mai predispuse să aducă blesteme sau farmece.

1. Ace de cusut în ușă

Metoda clasică de a pune un blestem asupra casei este să înfigeți un ac de cusut în ușa de intrare sau în toc. Apoi, de obicei, acul se rupe, dar acest lucru nu este obligatoriu.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să verificați toate ușile și tocurile din casă dacă conțin ace de cusut, bolduri sau ace de siguranță înfipte.

Dacă găsiți un ac, vă puteți felicita. Acum știți cu siguranță că cineva încearcă să vă facă rău cu ajutorul forțelor întunecate. Nu scoateți și nu atingeți singuri acest obiect; solicitați cuiva care nu locuiește în casa dvs. să o facă.

2. Pământ la prag

Verificați din nou ușa de intrare a casei, dar de data aceasta căutați urme de pământ în zona pragului. Desigur, nu va fi o grămadă mare de pământ, ci doar o mică mână de praf care ar trebui să arate ca și cum ar fi doar praf obișnuit. Scopul celui care a pus praful acolo este să aduceți în casa dvs. în mod discret pământ blestemat de la cimitir pe talpa încălțămintei.

Dacă la o examinare atentă, veți observa că există praf suspect pe lângă prag sau pe prag, pur și simplu adunați-l cu o mătură într-un făraș și aruncați-l departe de casă. Spălați toate încălțămintea din casă și toate podelele.

3. Plantele din casă încep să se ofilească

Plantele din casă nu aduc doar frumusețe și beneficii pentru organism, ci și protecție împotriva „deochiului și invidioșilor”. Dacă un om care vă vrea răul are acces în casa dvs., atunci obiectul blestemat este probabil îngropat în pământul plantelor. Plantele vor fi primele care vor suporta energia negativă și vor începe să se ofilească.

Dacă observați că plantele nu se simt bine, se ofilesc, atunci este momentul să verificați pământul din ghivece. Faceți acest lucru cu atenție, folosind o mătură sau o pensetă pentru a verifica fiecare ghiveci. Este evident că nu ar trebui să găsiți ace sau monede în pământ.

Dacă găsiți ceva, din nou, totul devine clar. Necazurile din viață nu sunt întâmplătoare, ci rezultatul blestemului cuiva.

4. Orice alt obiect neobișnuit

Dacă nu ați găsit ace sau pământ, dar bănuiți că necazurile din viața voastră sunt rezultatul unui blestem, este timpul să verificați casa pentru obiecte stranii și străine în ea.

Cu siguranță că, un „om rău” nu va lăsa un obiect blestemat pe masă în sufragerie, așa că trebuie să căutați sub mobilier sau în spatele aparatelor electrocasnice. Acestea sunt locurile în care ar putea ascunde un obiect blestemat rapid, cu garanția că nu va fi găsit mult timp acolo.

II. Observați comportamentul animalelor

Unul dintre motivele pentru care avem nevoie de câini și pisici în casă este sensibilitatea lor înnăscută la energiile negative. Dacă asupra casei dvs. s-a făcut un ritual de blestem sau de deochi, animalul va semnala imediat acest lucru; principalul lucru este să recunoaștem semnele.

1. Câinele

Dacă aveți un câine, acesta va începe să latre fără niciun motiv. Vă poate speria faptul că animalul stă și privește fix într-un punct. Verificați acest loc pentru obiecte străine.

2. Pisica

Pisica va deveni dintr-om dată foarte activă. S-ar putea să înceapă să miaune ca și cum ar fi în perioada de călduri, deși aceasta poate fi castrată. În plus, pisica nu vă va părăsi niciodată. Ea va încerca să elimine influența negativă a blestemului. Nu o îndepărtați în astfel de momente, este o protecție excelentă.

3. Păsări

Dacă casa dvs. este blestemată, păsările din jur vor încerca să intre în ea. Observați dacă porumbeii sau ciorile lovesc ferestrele. De multe ori, păsările lovesc în geamuri în timpul zborului.

Dacă aveți deja păsări în casă, ele se vor comporta ciudat. Vă va fi dificil să le calmați.

III. Acordați atenție obiectelor de cult religios

Dacă cineva încearcă să vă blesteme, majoritatea loviturilor negative ar trebui să fie concentrate asupra obiectelor de cult religios. Dacă acestea sunt prezente în casa dvs., trebuie să le verificați. De obicei, acestea includ cruciulițe, tămâie și icoane.

1. Cruce sau tămâie

Pe cruce sau tămâie vor apărea pete negre, indiferent de materialul din care sunt făcute. Lanțul sau șirul se pot rupe de mai multe ori. Veți simți că lanțul sau șirul vă sufocă. Veți simți dorința de a le da jos.

Icoanele vor cădea singure. Pe chipurile sfinților se vor forma pete de murdărie sau funingine.

IV. Starea dvs. personală

Desigur, blestemul este îndreptat împotriva dvs., astfel că veți începe să simțiți influența negativă la nivel subconștient.

1. Somn

Veți începe să aveți coșmaruri. Un coșmar o dată pe an sau la jumătate de an nu este atât de rău, dar având unul în fiecare noapte este cu adevărat o problemă. Observați că acestea pot fi coșmaruri care se continuă, vă veți trezi brusc, apoi visele vor continua cu evenimente înfricoșătoare. Vă veți simți îngroziți de faptul că este ca și cum ar fi în realitate.

2. Anxietate

Persoana care a blestemat va purta întotdeauna o senzație constantă de anxietate și discomfort. Nu veți putea scăpa de gândul că totul merge prost în viața dvs. și că va fi și mai rău în continuare. Cu mintea veți înțelege că vă creați multe dintre aceste gânduri singuri, dar nu veți reuși să scăpați de această “gândăceală” din sufletul vostru.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!