11 semne că cineva se gândește constant la tine.

11 semne că cineva se gândește constant la tine.

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 August 2023 in Spiritualitate

La un nivel subconștient, simțim cu toții starea unei persoane apropiate nouă. Această abilitate se numește clarvedere și majoritatea oamenilor o au încorporată în ei, dar mulți nu își folosesc acest simț în viața lor.

V-ați întrebat vreodată de ce nu puteți să scoateți o anumită persoană din minte? Acest lucru se întâmplă pentru că simțim emoțional și fizic starea și energia unei alte persoane.

Atunci când ne atașăm emoțional de cineva, se creează o legătură energetică invizibilă între noi. Chiar dacă nu suntem apropiați și nu ne vorbim, totuși putem simți dacă este fericit sau trist. Această formă de comunicare emoțională există dincolo de timp și spațiu.

Cum putem afla dacă cineva se gândește la noi?

1. Un val neașteptat de emoții.

Vă simțiți minunat și vă distrați, dar brusc sunteți copleșiți de o tristețe inexplicabilă. Dacă vi se întâmplă acest lucru, atunci cineva se gândește la voi, chiar dacă nu sunteți împreună în prezent.

2. Vedeți persoana respectivă în vis.

În vis, puteți vedea persoana în timp ce se ocupă cu diverse activități, puteți vedea cum arată și ce spune. Deoarece toți suntem conectați energetic, acest lucru poate indica ce se întâmplă în viața ei și ce i se poate întâmpla în viitor.

Apariția sa în visul vostru este legată de faptul că și ea se gândește la voi și încearcă să vă contacteze prin vis.

3. Îndrăgostire.

Mulți cred că destinul ne face să ne îndrăgostim de cineva, dar în realitate ne îndrăgostim de cineva care deja se gândește la noi, la calitățile noastre și la faptul că suntem capabili să satisfacem nevoile profunde unul altuia.

Acesta este motivul pentru care atragem în viața noastră anumite persoane. Deci, dacă lângă voi este o persoană care gravitează constant în jurul vostru, înseamnă că el sau ea se gândește mult la voi.

4. Persoana este mereu în preajma voastră.

Când cineva se gândește frecvent la voi, subconștientul său va căuta întotdeauna motive ca să fie în câmpul vostru vizual. Această persoană vrea să fie mai aproape de voi, în adâncul sufletului său.

Din acest motiv, va dori întotdeauna să știe cu ce vă ocupați și cu cine petreceți timp. S-ar putea chiar să nu vă întâlniți direct, dar să vă observe de la distanță.

5. Picioarele persoanei sunt îndreptate către voi.

Există o legătură subconștientă între intenție (gânduri) și direcția în care mergem (picioarele noastre), așa că dacă observați că picioarele cuiva sunt îndreptate către voi, înseamnă că acea persoană se gândește mult la voi.

6. Vine la voi fără un motiv anume.

Când sunteți interesant pentru cineva, subconștientul său va căuta modalități de a se apropia de voi. Va dori să vină la voi, chiar dacă nu există motive clare pentru asta.

7. Vă gândiți adesea la acea persoană.

Desigur, când suntem atrași de cineva, gândurile noastre sunt complet absorbite de obiectul atenției noastre, dar dacă începeți să vă gândiți la o anumită persoană fără să aveți un motiv aparent, acest lucru înseamnă că și el sau ea se gândește la voi.

Acest lucru se aplică mai ales când gândurile despre acea persoană apar din senin.

8. Urechile se înroșesc sau vă mănâncă.

Mulți cred că acestea sunt simple semne, dar nu putem nega faptul că, corpul și creierul nostru sunt strâns legate, iar noi nu înțelegem întotdeauna această conexiune. Dacă dintr-o dată urechile vi se înroșesc sau vă mănâncă, acesta este un semn clar că cineva se gândește la voi.

Dacă urechea stângă vă mănâncă, înseamnă că cineva se gândește la voi și vorbește despre defectele voastre, iar dacă urechea dreaptă vă mănâncă, înseamnă că cineva se gândește la voi cu dragoste și vorbește frumos despre voi.

9. Strănut brusc.

Aceasta este o superstiție veche, dar are o picătură de adevăr. Dacă nu suferiți de alergii sau răceală, atunci este un semn clar că cineva se gândește la voi. Se crede că strănutul nu indică doar că cineva se gândește la voi, ci și că îi simțiți lipsa.

10. Vă ard obrajii.

Obișnuim să ne înroșim atunci când simțim rușine și disconfort, dar dacă obrajii vă ard chiar și atunci când nu sunteți într-o situație stânjenitoare, acest lucru sugerează că cineva se gândește la voi și nu vorbește foarte elogios despre voi.

11. Disconfort în timpul mesei.

Dacă vă înecați, începeți să tușiți sau simțiți furnicături în gât în timpul mesei, acesta este un semn că cineva se gândește la voi, se supără pe voi și în viitorul apropiat vă așteaptă o confruntare cu acea persoană.

Sentimentul brusc că nu puteți înghiți apare din cauza atmosferei tensionate, subconștientul vostru simte tensiunea de la cealaltă persoană și corpul vostru reacționează la ea.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!