10 trăsături ale unor oameni cu adevărat decenți

10 trăsături ale unor oameni cu adevărat decenți

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 January 2021 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieViata

Decența, subliniez mai ales pentru cei care nu sunt foarte „familiarizați” cu ea, este foarte importantă. Nici nu-ți poți imagina cât de mult. Decența înseamnă onestitate excepțională și principii morale puternice. În orice condiții și circumstanțe. Mereu. Din păcate, oamenii cu adevărat decenți nu sunt atât de des întâlniți.

Cu toate acestea, această rasă rară de oameni rămâne încă în lumea noastră și se disting prin următoarele 10 caracteristici.

1. Prețuiesc și respectă timpul altor persoane. Oamenii decenți își prețuiesc propriul timp și, în consecință, apreciază timpul celorlalți. Ei înțeleg că aveți multe de făcut și ar trebui să vizitați multe alte locuri, așa că nu își vor permite niciodată să vă rețină. Dacă le acorzi timpul tău, ei îți vor fi foarte recunoscători, despre care îți vor spune cu siguranță.

2. Nu își iau toate meritele doar pentru ei înșiși. În viața lor nu își vor atribui niciodată ceea ce nu au făcut. Și apreciază întotdeauna ceea ce fac ceilalți și îl subliniază întotdeauna. Dacă, de exemplu, ajuți o persoană decentă câtuși de puțin în pregătirea unui proiect, atunci acesta îți va menționa cu siguranță numele și îți va mulțumi. Chiar dacă contribuția dvs. a fost minimă.

3. Sunt deschiși și sinceri. Pentru ei, a trăi cinstit este la fel de natural ca respirația. Prin urmare, nu îi vei vedea niciodată că mint sau vorbesc de rău pe cineva. Acest lucru este inacceptabil pentru ei.

4. Sunt întotdeauna cinstiți. Nu mint niciodată pentru că nu simt nevoia să o facă. De ce să înșelăm? Este important pentru ei să-și urmărească obiectivele în mod onest. Acesta este atuul lor principal.

5. Nu folosesc niciodată alte persoane în scopuri proprii. Oamenii decenți nu încearcă să se folosească de cei din jur pentru a obține avantaje. Ei încearcă să îi ajute și pe ceilalți oameni să devină mai puternici și să-și atingă obiectivele. Iar să folosești pe cineva pentru a obține un beneficiu este o nebunie pentru ei.

6. Nu se certă până răgușesc, nici nu strigă dacă nu sunt de acord cu tine. Ori vor vorbi cu tine politicos și amabil, ori nu vor vorbi deloc. Nu îi veți trage niciodată într-un argument fără sens, deoarece pur și simplu nu sunt interesați de el. Cred că acesta este un semn al respectului adevărat.

7. Nu etichetează oamenii și nici nu trag concluzii. Încearcă să vadă binele în fiecare persoană. În același timp, dacă văd că le folosești în mod regulat bunătatea în scopuri egoiste, nu îți vor spune nimic, ci vor dispărea din viața ta.

8. Nu vor trece niciodată pe lângă necazurile altcuiva. Astfel de oameni au o intuiție foarte bine dezvoltată care le permite să simtă alți oameni. Dacă te simți rău, ți s-a întâmplat ceva sau ai ajuns la disperare, cu siguranță vor observa asta. Și, cel mai probabil, vor face totul pentru a te înveseli, a te ajuta.

9. Au încredere în alți oameni. Ei vor avea încredere în cuvântul tău până când te vor prinde mințind. Și urăsc asta din tot sufletul. Prin urmare, dacă îi minți, atunci practic nu există nicio șansă ca ei să mai creadă vreodată ce spui.

10. Își vor cere întotdeauna scuze dacă sunt vinovați. Dacă au greșit ceva, vor fi primii care vor veni la tine și își vor cere scuze imediat. Este în regulă să își recunoască greșelile și să le corecteze.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!