Doar tu iti cunosti propria realitate si numai tu poti ajunge sa-ti traiesti viata pe care ti-o doresti. Fii fericit si prosper!

Doar tu iti cunosti propria realitate si numai tu poti ajunge sa-ti traiesti viata pe care ti-o doresti. Fii fericit si prosper!

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 July 2018 in SecreteSfaturiViata

Cu totii dorim sa ne traim viata de vis. Pentru unii inseamna stabilitate financiara, o relatie sanatoasa si de durata sau o cariera de succes. Altii prefera lucrurile simple si pentru ei viata ideala inseamna libertatea de a alege, departe de agitatie si de nenumaratele norme si convingeri sociale impuse.

Fiecare dintre noi este un fir de aţă fragil, dar ce covor minunat tesem impreuna. ~Jerry Ellis. Fiecare traieste in propria lui lume si este foarte bine asa. Nu conteaza cum vezi viata, conteaza cum o traiesti. Exista cateva criterii fundamentale ce trebuie urmate pentru a ajunge sa traim viata pe care ne-o dorim.

Nu putem schimba ceea ce nu infruntam

Linistea si izolarea de restul lumii este necesara pentru a gandi limpede; este contactul cu realitatea de care avem nevoie. Nu conteaza ce greseli ai facut in trecut, conteaza sa pastrezi cu determinare o atitudine pozitiva, sa-ti stabilesti prioritatile si sa ai mereu incredere in tine. Daca te multumesti sa fii normal, pierzi ocazia de a realiza schimbari mari in plan personal si in comunitate.

Cele mai importante schimbari au fost facute de persoane considerate “ciudate” la un anumit moment in viata lor. Felul in care reactionezi la situatiile pe care ti le ofera viata influenteaza modul in care acestea se vor termina.

Nu trebuie sa-ti gasesti scuze daca vrei sa-ti urmezi visul. Daca nu-ti place cum traiesti, ridica-te, da la o parte ce nu-ti place si schimba ce trebuie schimbat. Potentialul tau este infinit.

Sa-ti asumi riscuri este cel mai bun mod de a raspunde prezent vietii; prezent si gata sa traiesti.

In jocul de-a “cine e de vina”, tu esti personajul principal. Nu vei sti niciodata de ce esti in stare daca nu renunti la teama si nu actionezi. Da!

Aceste principii au ajutat multe persoane in viata. Tu de ce anume duci lipsa? Esti convins ca asa este? Si daca schimbi perspectiva asupra lucrurilor? Te-ar ajuta sa obtii viata pe care ti-o doresti? Asta vrei sau de asta ai nevoie? Cum ar schimba acest lucru nivelul de satisfactie si de fericire pe care le ai acum? Nu te lasa distras de majoritatea oamenilor din jurul tau. Doar tu iti cunosti propria realitate si numai tu poti ajunge sa-ti traiesti viata pe care ti-o doresti. Fii fericit si prosper!

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!