10 semne ale unei femei conștiente, care își cunoaște valoarea și se pune pe primul loc

10 semne ale unei femei conștiente, care își cunoaște valoarea și se pune pe primul loc

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 August 2023 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSfaturi

Iată 10 semne ale unei femei cu adevărat conștiente.

1. Ea se cunoaște bine pe sine

S-ar părea că toți ne cunoaștem pe noi înșine, dar este acest lucru adevărat? Sunteți sigură că știți cu adevărat ce iubiți, ce vă face fericită? Sau sunteți încă pe drumul cunoașterii de sine?

Dacă măcar știți filmul vostru preferat, desertul vostru preferat și culoarea voastră preferată, acesta este deja un excelent început pentru a vă cunoaște mai bine.

2. Nu are nevoie de un bărbat pentru a se simți completă

Nu căutați vreo jumătate mitică, deoarece știți că sunteți o ființă completă și autonomă. Nu căutați să deveniți mai bună pentru cineva, ci pentru voi înșivă.

Când vă veți îndrăgosti de voi și de viață, energia voastră va atrage, cu siguranță, pe cineva cu aceeași energie, care va fi o persoană independentă, nu o piesă lipsă din puzzle-ul vostru, și veți alege să fiți fericită alături de el.

3. Știe să ierte

Nu purtați o povară de răni și resentimente după voi, sunt foarte grele, de ce să vă încărcați cu asta? Când vă supărați pe cineva, acest lucru nu afectează persoana în cauză, ci doar pe voi înșivă. Iertați în primul rând pentru voi.

4. Înțelege diferența dintre emoțiile sale

Învățați să deosebiți furia, mânia, invidia, supărarea și toate celelalte emoții. Acest lucru se aplică și pentru emoțiile pozitive. Când înțelegeți cum vă simțiți și de ce vă simțiți așa, vă este mai ușor să vă dați seama cum să reacționați și cum să vă purtați. Asta rezultă o viață mai ușoară.

5. Este recunoscătoare pentru ce are

Desigur, cu toții ne dorim mai mult de la viață. Dar doar cei care știu să fie fericiți în circumstanțele actuale au șansa de a obține mult mai mult. Deoarece bucuria și recunoștința pentru ceea ce deja aveți este calea directă către îndeplinirea tuturor visurilor și dorințelor voastre.

6. Nu se lasă manipulată

Când cineva încearcă să vă manipuleze, învățați să recunoașteți asta și să nu vă lăsați înșelată. Vorbiți în mintea voastră despre ce se întâmplă, privind situația din diverse perspective, gândiți-vă ca în șah, la ce va duce fiecare mutare a voastră, ce urmări va avea. Proiectați-vă cu câțiva pași înainte și abia apoi acționați.

7. Nu fuge după bani

Fără îndoială, banii sunt o parte importantă a vieții noastre. Dar, deoarece banii sunt energie, ei sunt rezultatul stărilor, reacțiilor și acțiunilor voastre.

Dacă lucrați la un loc de muncă pe care îl urâți, doar pentru că este stabil și plătit bine, vă veți simți goală pe interior, nu veți avea nicio satisfacție de la viață.

Alegeți un loc de muncă de care să vă bucurați pe parcurs – astfel rezultatul sub formă de bani va fi inevitabil, dar în plus veți avea mult mai multă resursă.

8. EVITĂ PERSOANELE TOXICE

Nu vă permiteți să fiți folosită pentru afirmarea altor persoane. Chiar dacă ei se numesc prietenii voștri. Este mai bine să fiți singură decât să fiți cu oricine.

Nu permiteți în viața voastră prezența oamenilor care nu dau, ci doar ia ceva de la voi, doar pentru ca cineva să fie acolo. Sunteți demnă de ce e mai bun și cu siguranță veți găsi compania potrivită și prieteni buni.

9. Știe care este destinul ei

De fapt, fiecare dintre noi știe care este destinul nostru. Știm asta din copilărie, doar că, odată cu înaintarea în vârstă, intervin o mulțime de stereotipuri, restricții, frici și alte lucruri. Astfel uităm ceea ce știam odată.

Ni se pare că totul este doar o fantezie a noastră și că totul este o minciună. Așa că vă spun: dacă vi se pare – atunci nu vi se pare. Dacă vă puteți imagina ceva – înseamnă că este posibil în viața voastră.

10. ACCEPTĂ TOT CE I-AR DA VIAȚA

Acceptarea și recunoștința sunt fundamentul vieții. Da, uneori se întâmplă lucruri mai puțin plăcute. Dar pur și simplu acceptați gândul că până și asta este bun pentru voi, dintr-un motiv sau altul.

De multe ori mi s-a întâmplat să se întâmple ceva și să mă plâng și să fiu supărată, iar apoi să treacă timpul și să mă gândesc că totul s-a așezat minunat! Așadar, trebuie să ne amintim că totul se întâmplă cu un motiv.

Dacă v-ați recunoscut în cel puțin 2-3 dintre aceste puncte, înseamnă că sunteți o femeie conștientă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!