10 reguli pentru cei care vor să devină bogați: „Nu trebuie să lucrezi pentru bani. Lasă banii să lucreze pentru tine.”

10 reguli pentru cei care vor să devină bogați: „Nu trebuie să lucrezi pentru bani. Lasă banii să lucreze pentru tine.”

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 September 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăLifeStylePersonalitatePsihologieSfaturiViata

Dacă urmați aceste 10 legi, acestea vă vor pune pe calea cea bună.

1. Nu lucra pentru bani

Dacă lucrezi doar pentru bani, banii nu vor lucra pentru tine. Cel mai bine este să muncești la dezvoltarea abilităților tale. A face bani este doar un produs secundar al dezvoltării acestor abilități. Cu cât ești mai profesionist, cu atât poți urca pe scara economică (cu excepția cazului în care, desigur, plafonul este prea scăzut în profesia ta).

Cei care lucrează pentru bani devin sclavii banilor. Cei care lucrează pentru a-și dezvolta abilitățile vor învăța și controla banii, pentru că gestionarea banilor este, de asemenea, o abilitate. Dacă vă concentrați pe dezvoltarea abilităților dvs., puteți plăti facturile. Și dacă vă concentrați doar pe plata facturilor, nu veți avea timp să stăpâniți abilitățile. Abilitățile sunt prioritatea maximă.

„Nu îmi este teamă de cel care a repetat 10000 de lovituri o data, ci de cel care a repetat o lovitură de 10000 de ori!”, a spus Bruce Lee.

2. Rămâneți un elev

După părerea mea, o persoană educată este una care știe să dispună de ceea ce are. Există mulți oameni care au acumulat cele mai bogate cunoștințe, dar nu pot face nimic cu ele, deoarece le lipsește educația chiar în această înțelegere. Completați în fiecare zi caietul sau jurnalul cu ceea ce ați învățat.

Am adunat zeci de pagini de informații într-o săptămână. La sfârșitul săptămânii, îi studiez și mă întreb: „Ce am învățat săptămâna asta?” Am vorbit la conferințe de aproximativ 1.200 de ori și am observat că doar trei la sută dintre oameni se deranjează să ia notițe.

3. Concentrați-vă pe 3%

Există doar 3% dintre oameni în lume care au cu adevărat nevoie de ceea ce aveți de oferit. Dacă vă concentrați asupra celor 3 procente, puteți deveni o persoană cu adevărat bogată. Alinierea este următoarea: dacă contactați 100 de persoane, 70 dintre ele ar putea fi interesate, 30 vor pune întrebări, 10 vor dori ceva mai mult, dar doar 3% sunt capabili să se îndrăgostească cu adevărat de voi. Aceștia sunt adevărații tăi fani. Iar treaba ta este să îi servești în cel mai bun mod posibil.

Gândește-te la toți acei oameni care te iubesc așa cum ești. Există mai mulți oameni ca asta decât crezi. 3% sunt gata să te urmărească toată viața. Vor promova marca dvs. și vor spune tuturor celor cunoscuți despre asta. Și în timp, 3% vor crește până la proporții incredibile.

4. Bucurați-vă de feedback

Nu contează cine dă acest feedback – acel 3% (adevărații tăi fani) sau celelalte 97%. Ascultați aceste lecții. De multe ori, puteți să vă construiți și să vă amplificați rezultatele numai atunci când absorbiți toate feedback-urile. Folosiți-l pentru a vă testa și lustrui produsul. Această căutare a excelenței este cea care îi face pe oameni milionari.

5. Intră în zona ta de confort

Eșecul este un lucru extrem de incomod, dar mulți oameni sunt foarte toleranți la el. Se mulțumesc să locuiască într-o casă în care nu doresc cu adevărat să locuiască, cumpără mașini pe care nu le place să conducă, se mulțumesc cu un salariu care nu le convine cu adevărat. Mai bine să te străduiești spre succes: este ușor, plăcut și extrem de confortabil.

6. Fii peste tot

În noul mileniu, avem internetul. Mai exact, rețelele sociale care ne permit să fim peste tot, inclusiv în buzunarele altor persoane (mă refer la smartphone-uri). Dar trebuie să învățați cum să atrageți fanii pe toate aceste platforme, gestionându-vă conținutul în mod corespunzător. Puteți începe cu ceva mai general și mai masiv, dar apoi trebuie să căutați și să vă definiți nișa și să fiți cât mai specific posibil.

7. Nu întârzia succesul

Auzim tot timpul oamenii spunând: voi aștepta până voi plăti datoriile. Voi aștepta până când copiii vor termina școala. Voi aștepta până voi fi promovat. Există o mulțime de astfel de scuze – și toate acestea se datorează faptului că oamenii nu își pot depăși frica de succes.

Iar succesul nu tolerează să vă distrageți atenția. De succes trebuie profitat astăzi. Nu așteptați săptămâna viitoare, luna viitoare, anul viitor. Succesul nu poate aștepta. Milionarul știe ce vrea și va face totul pentru a-l atinge, indiferent de circumstanțe.

8. Reglați-vă intențiile

Doar oamenii care au intențiile corecte devin milionari. Așa cum am spus mai înainte, concentrarea asupra câștigării de bani pentru a câștiga bani înseamnă a vă îngropa succesul. Această atitudine orbește adesea oamenii și îi împiedică să vadă alte posibilități. Dacă sunteți concentrat pe ceva greșit, acest lucru vă va împiedica să obțineți succesul dorit.

„Dacă nu puteți explica ceva cu cuvinte simple, atunci nu îl înțelegeți suficient de bine”, a spus Einstein.

9. Antrenează originalitatea

Concurența îi sperie pe mulți oameni. Știu că domeniul lor este plin de experți și, prin urmare, ei înșiși nu încearcă foarte mult. Dar dacă te uiți cu atenție la aceste piețe, unde există o astfel de mulțime de experți, vei vedea că majoritatea sunt doar duplicate, care adesea doar copiază liderul industriei.

10. Faceți viața mai ușoară oamenilor

Pentru a deveni milionar, trebuie să faci viața celorlalți cât mai ușoară posibil. Nu complicați în exces ceea ce doriți să le transmiteți – spuneți totul într-un mod care să le înțeleagă ușor oamenilor. Adesea, dacă o persoană nu înțelege ceva, pur și simplu nu va fi interesat de tine. Când îmi scriu articolele, vreau ca și elevii de clasa a VIII-a să le înțeleagă. De asemenea, vreau să ajung la milioanele de oameni care în mod normal nu citesc articole de acest gen.

Dacă aplicați în mod sistematic aceste reguli, veți obține rezultate. Dar pentru aceasta trebuie să crezi în tine – și să îți asumi riscul necesar.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!