10 reguli Feng-Shui care vă vor ajuta să evitați nenorocirile de acasă

10 reguli Feng-Shui care vă vor ajuta să evitați nenorocirile de acasă

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 January 2021 in SpiritualitateViata

S-ar putea să vedeți diferit filozofia Feng-Shui, dar oferă câteva principii cu adevărat minunate pentru a duce o viață armonioasă. Este o practică străveche chineză care studiază modul de plasare a obiectelor în casa ta și cum afectează energia spațiului și a ta.

Iată 10 reguli care vă vor ajuta să îndepărtați nenorocirile de casa voastră.

1. Mai puțin înseamnă mai bine. A scăpa de mobilierul inutil și alte obiecte inutile va fi cu siguranță benefic. Păstrați spațiul curat. Dezordinea din casa ta blochează energia, mai ales dacă vă aglomerați pe hol. Nu țineți obiectele sparte în casă. Ele simbolizează lipsa și eșecul. Potrivit Feng-Shui, păstrarea lucrurilor defecte este un semn rău, ceea ce înseamnă că ceva se poate „degrada” în curând în viața ta.

2. Culoarea contează. Este important să alegeți culori alături de care vă simțiți confortabil. Culorile deschise sunt calme și aduc armonie, culorile strălucitoare aduc pasiunea și energie.

3. Apa este bună. Vă stimulează creativitatea și este un simbol străvechi al bogăției și bunăstării. Cu toate acestea, asigurați-vă că robinetele din casa dvs. nu picură. Norocul și bunăstarea dvs. au dispărut odată cu apa curgătoare.

4. Aerul proaspăt este sănătos. Aerul stătut vă deteriorează energia, așa că încercați să ventilați camerele în mod regulat. Deschideți fereastra cu fiecare ocazie.

5. Plantele umplu casa de liniște. Radiază o energie puternică de pace. De asemenea, purifică aerul pe care îl respiri.

6. Oglinzile măresc spațiul și umple casa cu lumină. Cu toate acestea, nu atârnați oglinzile în fața ușii de la intrare, astfel încât energia pozitivă să poată intra calm în casă și să nu se întoarcă în afara acesteia.

7. Agățați ceasul corect. Asigurați-vă că stă drept. Cel mai bun loc pentru un ceas este în bucătărie și sufragerie. În filozofia Feng-Shui, nu este recomandat să le instalați în hol.

8. Păstrați-vă casa curată. Fluxurile de energie trebuie să curgă lin prin toate încăperile, ceea ce devine imposibil dacă aveți mizerie.

9. Dormitorul este un loc foarte important și intim. Energia din această cameră ar trebui să fie liniștitoare. Scoateți toate aparatele electrice din dormitor pentru o atmosferă cât mai relaxantă.

10. Faceți din bucătărie cel mai luminos loc din casa dvs. Puteți realiza acest lucru plasând mai multe lumini. De asemenea, practica Feng-Shui recomandă alegerea galbenului atunci când decorați o bucătărie. Și încă un lucru: păstrați masa de bucătărie curată, simbolizează familia și dragostea.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!