10 moduri de a te proteja de un vampir emoțional

10 moduri de a te proteja de un vampir emoțional

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 September 2021 in SpiritualitateViata

Fiecare dintre noi a întâlnit un vampir energetic în anumite situații din viață sa. O persoană, după ce a comunicat cu un vampir emoțional, simte un gol interior și oboseală.

Acest fenomen nu este neobișnuit. Vampirii emoționali pot fi prietenii tăi și chiar persoane apropiate din familie.

Cum vă puteți proteja de impactul lor emoțional dăunător?

Iată 10 moduri:

1. Nu trebuie să îți fie milă de ei.

Vampirilor le place să provoace o anumită reacție emoțională din partea celorlalți. De multe ori se prefac că sunt victime, astfel încât să vă fie milă de ele.

Nu-ți trebuie să îți fie milă de ei! Dacă doriți să îi ajutați, oferiți-le sfaturi sau lucruri necesare. Dacă simțiți că nu sunt interesați de sfaturile voastre înseamnă că vor doar să vă inducă starea de milă pentru a vă putea stoarce de energia pozitivă!

2. Fii mereu odihnit și sătul.

Numai un corp sănătos poate rezista unui atac energetic din exterior. Ascultă întotdeauna corpul tău de semnele acestuia. Un corp obosit va putea fi atacat mult mai ușor.

3. Reenergizeaza-te după comunicarea cu ei.

Bea apă multă, mănâncă, odihnește-te. Vampirii încearcă întotdeauna să atace persoana cu care stă de vorba.

Sarcina ta este să anulezi toate eforturile lor. Dar nu-i subestimați: uneori acționează pe ascuns.

4. Evită să porți conversații cu ei atunci când nu te simți bine.

Nu interacționați niciodată cu un vampir emoțional decât dacă vă simțiți încrezători. Chiar și atunci când ai o stare de sănătate bună, vampirii îți pot submina credința în tine.

Dacă sunteți supărat, nervos sau vă simțiți vulnerabil, evitați orice tip de discuție. Aceștia vor insista să rămână în jurul tău, pentru că pot observa foarte ușor persoanele vulnerabile.

5. Oferă-le ajutorul de care spun că au nevoie.

Aceștia vor încerca să-și pună interlocutorul la încercare, dacă veți căuta să evitați, le veți confirma faptul că nu sunteți destul de puternici să le faceți față și sunteți o victimă sigură pentru ei. Atunci când accepți să îi ajuți, vampirii se tem că vei fi mai puternic și le vei fura tu energia lor.

6. Zâmbește.

Ca și în cazul altor situații negative, cel mai bun mod de a face față este să realizați cu cine aveți de-a face, să zâmbiți și să transmiteți o atitudine pozitivă. Vampirul nu va fi pregătit pentru așa ceva și, va considera că nu vă poate ataca deoarece sunteți mult mai puternic.

7. Mențineți o atitudine pozitivă.

Păstrați o atitudine pozitivă atunci când sunteți în jurul unui vampir. Gândește-te la lucruri pozitive, care îți aduc bucurie în suflet, și nu te întrista, orice ți-ar povesti vampirul emoțional, găsește mereu o parte bună, oricât de rău ar fi ceea ce îți povestește.

8. Meditează.

Meditația vă va întări apărarea interioară și va umple rezervele de energie pierdute în comunicarea cu vampirul. Nu uitați să păstrați un accent pozitiv asupra dvs. Chiar dacă te simți slăbit, nu te lăsa doborât, antrezează-te pentru următoarele situații. Începe meditația prin a mulțumi Universului pentru tot ce ai și pentru tot ce îți va oferi!

9. Regenereaza-ți aura.

Protecția împotriva atacurilor spirituale vă poate slăbi aura. Pentru a o reface și curăța de influența negativă, există multe tehnici: o baie caldă, meditație, statul la plajă, mantre, activități care îți fac plăcere.

10. Folosiți vizualizarea.

Tehnicile de vizualizare vă pot ajuta să vă protejați gândurile și emoțiile. Imaginați-vă o lumină aurie care te înconjoară și te protejează atunci când stai de vorbă cu cineva. Trebuie sa vă desenați un scut de lumină între voi, în minte.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!