10 lucruri mici care înseamnă atât de mult pentru femei

10 lucruri mici care înseamnă atât de mult pentru femei

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 December 2022 in LifeStyleRelatiiSfaturi si Trucuri

Cadouri scumpe, cafenele, restaurante, vacanțe, un bărbat este gata să facă tot ce îi stă în puțință să impresioneze femeia pe care o iubește și de cele mai multe ori se gândesc numai la lucruri mari, uitând în același timp de lucrurile mărunte care înseamnă atât de mult pentru fete.

Deci bărbați, aceste aspecte sunt pentru voi. Aceste lucruri pot părea nesemnificative pentru bărbați, dar pentru femei sunt foarte importante, așa că bărbații ar trebui să țină cont de ele.

10 detalii care contează mult pentru o femeie

1. Întrebă cum a fost ziua ei

Atunci când un bărbat pune această întrebare simplă imediat ce își vede iubita seara, arată că îi pasă de ea, de felul cum și-a petrecut ziua, cum s-a simțit și că orice lucru mic este important pentru el, dacă are legătură cu ea.

Nu este de mirare că fetele sunt foarte încântate să audă această întrebare și încep să spună cu entuziasm cum a fost ziua lor, dacă au avut momente amuzante, să spună ceea ce le-a supărat, ceea ce le-a enervat, să se descarce.

2. Deschide ușa pentru ea

Cavalerismul în rândul bărbaților moderni este, desigur, pe cale de dispariție, dar, din fericire, încă nu a dispărut complet. Chiar dacă ai trecut de stadiul cu buchetul de flori și bomboanele, nu uita să-i deschizi iubitei tale ușa atunci când intră într-o încăpere. Acesta este un detaliu care va fi întotdeauna apreciat.

3. Îmbrățișări lungi

Să îmbrățișezi și să ții persoana iubită la pieptul tău timp de câteva minute este mai frumos și mai calmant decât orice cuvânt. Nu degeaba se spune că o îmbrățișare face cât o mie de cuvinte. Acesta este cel mai bun mod de a arăta cât de mult îți iubești partenera.

4. Doar ascultă-o

Atunci când iubita ta vrea să îți spună ce are pe suflet, ascult-o. Nu face nimic altceva, nu te uita pe telefon, nu te uita pe pereți sau în gol, nu te gândi la alte lucruri, nu o întrerupe. Trebuie doar să asculți, să intri sincer în esența conversației și să participi la ea. Acest lucru chiar contează pentru femei.

5. Sun-o să vezi ce mai face

Apelurile, nu doar mesajele text, sunt mult mai plăcute. Printr-un apel telefonic vei da dovadă că vrei să-i auzi vocea, că vrei să o simți aproape, că îți pasă de ea, că vrei să vezi ce mai face.

6. Fă-i complimente

Într-o relație nu trebuie să stai toată ziua să complimentezi persoana iubită, dar din când în când trebuie să te concentrezi pe ceea ce îți place cu adevărat la ea și să îi amintești de acest lucru. Aici chiar nu contează exact ce spui, pentru că cel mai adesea partenera va fi mulțumită de complimentul în sine.

7. Amintește-ți detaliile importante despre relația voastră

Atunci când ții minte anumite detalii despre relație, dai dovadă că această relație este foarte importantă pentru tine. Să nu uiți niciodată de data când ați devenit un cuplu, data când ai cerut-o în căsătorie, data când v-ați căsătorit.

8. Ține-o de mână

În zilele noastre, tot mai puține cupluri se țin de mână. Poate părea banal, dar ținutul de mână înseamnă foarte mult pentru o femeie. Aceasta este o altă dovadă că îți este dragă, că vrei să arăți lumii că acea femeie îți aparține și că te mândrești cu ea.

9. Trimite-i mesaje de dragoste spontane

Chiar și un mesaj scurt precum „Deja mi-e dor de tine” sau ,,Abia aștept să te strâng în brațe când ne vedem” îi poate oferi femeii o bună dispoziție pentru întreaga zi. Iar atunci când vă vedeți, ea va fi numai un zâmbet.

10. Spune-i că o iubești

Femeilor le place să audă „Te iubesc” atunci când se așteaptă mai puțin. Spune spontan această frază: în timpul unei plimbări, unei conversații telefonice, la micul dejun. Un „Te iubesc” spus spontan va face aceste cuvinte mult mai speciale.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!