10 fenomene pe care oamenii de știință nu au reușit să le explice

10 fenomene pe care oamenii de știință nu au reușit să le explice

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 February 2021 in CuriozitățiStiinta

De mulți ani, mulți oameni de știință încearcă să înțeleagă secretele, ghicitorile, păcălelile, tot ce este necunoscut care ne înconjoară. Dar acest lucru nu este întotdeauna posibil. Și astfel de fenomene rămân necunoscute.

Astfel, oamenii de știință au făcut o evaluare a fenomenelor foarte necunoscute la care nu au găsit încă explicații adecvate și dovedite.

Pe locul 10 se află legătura corpului cu mintea. Medicina face doar câțiva pași către descoperirea legăturii minții asupra corpului uman. Un prim exemplu este efectul placebo. O persoană crede că ia medicamente, dar de fapt înghite o bomboană, și în același timp își revine și durerea îi dispare – influența puterii gândirii. Rămâne încă un mister.

Locul 9 – percepție extrasenzorială și paranormală. Oamenii de știință au introdus acest punct în top, doar pentru că aceste subiecte sunt răspândite, dar existența lor reală nu a fost încă dovedită.

Locul 8 este ocupat de viața după moarte. Încă nu este clar dacă există viață după moarte. Oamenii care au fost la un pas își descriu starea în diferite moduri, dar există încă multe puncte comune. Oamenii de știință lucrează pentru a dezlega acest fenomen.

Pe locul 7 – OZN. Nu există nicio îndoială că există OZN-uri, dar ceea ce este cu adevărat este încă un mister.

Locul 6 – Deja vu. Tradus din franceză – deja văzut. Și, de fapt, adesea apar situații când o persoană care nu a mai fost niciodată în acel loc, are sentimentul clar că a fost acolo cu mult timp în urmă. Mințile strălucitoare încă se chinuie să explice această enigmă.

Locul 5 – fantome. Din cele mai vechi timpuri și până în prezent, există martori la apariția spiritelor. Poate că sunt, dar acest lucru nu a fost dovedit științific.

Pe locul 4 se află disparițiile misterioase. Aici vorbim în mod specific despre disparițiile misterioase, care nu au putut fi explicate.

Locul 3 – intuiție. Acest sentiment este familiar fiecărei persoane. La nivel subconștient, uneori vine și înțelegerea că, de exemplu, este mai bine să nu faci această acțiune, să nu vorbești despre ceva etc. Aceasta este adevărată, dar din partea științei nu este încă explicabil.

Locul 2 aparține Bigfoot. Au existat zvonuri despre Bigfoot timp de ani de zile. În diferite părți ale planetei, oamenii văd un fel de creatură care arată ca un om și toată lumea oferă descrieri în mare parte similare, dar cine este cu adevărat este un mister.

Și în primul rând este zgomotul Taos. Unii rezidenți și oaspeți din orașul Taos, din statul New Mexico, au auzit zgomotul subtil din deșert de mult timp. Dar sursa zgomotului nu a fost niciodată identificată.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!