10 efecte benefice ale consumului de usturoi cu lapte, o rețetă veche din cultura sacră budistă

10 efecte benefice ale consumului de usturoi cu lapte, o rețetă veche din cultura sacră budistă

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 November 2020 in Remedii NaturisteSanatateSpiritualitate

Acest amestec de usturoi și lapte poate suna ciudat, dar odată ce înțelegeți toate beneficiile sale pentru sănătate, va deveni băutura ta preferată!

Laptele cu usturoi este o băutură cu proprietăți extrem de sănătoase și puternice. În medicina sacră budistă, a fost folosită încă din timpuri străvechi pentru a trata o mare varietate mare de afecțiuni.

Este 100% natural și nu are efecte secundare!

Cum se prepară?

  • 10 catei de usturoi, tocati;
  • 500 ml lapte;
  • 2-3 linguri de zahăr;
  • 250 ml apă.

Se toarnă laptele și apă într-o cratiță și se adaugă usturoiul tocat. Apoi puneți amestecul la foc moderat până ajunge la punctul de fierbere. Adăugați zahăr în timp ce amestecați.

Se bea cald.

Iată 10 efecte ale laptelui de usturoi:

1. Elimină tusea.

Îmbogățește băutura cu niște curcuma. Usturoiul omoară bacteriile și calmează tusea cronică.

2. Reglează nivelul colesterolului din sânge.

Consumul acestei băuturi zilnic timp de o săptămână va reduce nivelul colesterolului din sânge.

3. Tratează artrita.

Consumul regulat de usturoi cu lapte va calma artrita și va ușura inflamația.

4. Protejează împotriva bolilor de inimă.

Laptele cu usturoi scade nivelul colesterolului și previne formarea cheagurilor de sânge. Pentru cel mai bun efect, se recomandă lapte degresat sau lapte cu conținut scăzut de grăsimi.

5. Ajută la combaterea insomniei.

Consumul de lapte de usturoi vă poate ajuta să vă relaxați mai ușor. De asemenea, te ajută și să adormi mult mai ușor.

6. Ajută la digestie.

Usturoiul este un antiseptic eficient care întărește sistemul imunitar și ajută la digestie. În plus, curăță sistemul limfatic și corpul în ansamblu, stimulează producția de suc gastric și combate diareea.

7. Ameliorează efectele icterului.

Usturoiul elimină în mod eficient toxinele și este foarte benefic pentru icter. Sulful din usturoi este ideal pentru tratarea ficatului. Conține seleniu și alicină, care stimulează producția bilei.

8. Ameliorează sciatica.

Laptele cu usturoi tratează eficient durerea cunoscută sub numele de sciatică. Utilizarea regulată va oferi rezultate uimitoare.

9. Tratează artrita.

Consumul de lapte de usturoi în fiecare zi este foarte eficient în reducerea simptomelor artritei, cum ar fi durerea și inflamația.

10. Tratează impotența și ajută la combaterea infertilității.

Usturoiul este un leac fantastic pentru impotența masculină. Consumul de lapte de usturoi și usturoi fiert ajută, de asemenea, la combaterea infertilității.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!