Sapte semne ca ai un suflet trezit spiritual

Sapte semne ca ai un suflet trezit spiritual

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 February 2019 in Spiritualitate

Din ce in ce mai mai multe persoane se conecteaza cu adevarul sufletului lor, devin suflete trezite spiritual.

Daca ai senzatia ca nu prea te mai intelegi cu prietenii tai si ca stilul tau de viata se schimba, nu te panica. Nu esti ciudata si nu esti singura care trece prin aceasta experienta. Din ce in ce mai mai multe persoane se conecteaza cu adevarul sufletului lor, devin suflete trezite spiritual. Iata sapte semne care arata ca esti unul dintre acestea.

1. Pun totul sub semnul intrebarii

Au incredere in parinti, profesori, guvern sau alta forma de autoritate. Dar asta nu le impiedica sa puna intrebari sau sa ia totul de-a gata.

2. Nu sunt influentate de tendinte

Sufletele trezite stiu clar ce vor sau nu vor. Ele nu sunt influentate de ceea ce toata lumea crede ca este minunat. Chiar daca sunt singuri in credintele sau ideile lor, le sustin pentru ca nu se tem sa-si urmeze propriul drum si sa creezenoi cai.

3. Imbratiseaza schimbarea

Sufletele trezite sunt constiente de faptul ca singura cale de a creste este sa accepti schimbarea asa cum vine. Nu raman pentru totdeauna agatate de un loc sau o singura idee, ci plonjeaza in necunoscut pentru a evolua mai mult. Marea majoritate a oamenilor imbratiseaza schimbarea numai cand le este impusa.

4. Sunt leaderi inascuti

Sufletele trezite reprezinta o sursa de inspiratie, un far calauzitor pentru ceilalti oameni. Desi uneori se simt singure si izolate, continua pentru ca cineva trebuie sa conduca revolutia spirituala.

5. Au o minte deschisa

Majoritatea oamenilor sunt reticenti la idei noi sau puncte de vedere diferite.

Oamenii cu suflet trezit au o minte vie, care poate jongla cu multe idei diferite. Sunt deschisi sa accepte punctul de vedere al celorlalti si caute intotdeauna sa invete lucruri noi.

6. Le plac conversatiile despre viata si planul vast al existentei

Sufletele trezite agreeaza conversatiile profunde. Barfa si discutiile superficiale nu isi au locul in viata lor. Ele ne spun nu ceea ce dorim sa auzim, ci lucrurile pe care avem nevoie sa le auzim.

7. Isi urmeaza inima si aleg iubirea

In timp ce majoritatea oamenilor incearca sa se integreze in societate, oamenii ale caror suflete sunt trezite isi urmeaza inima inainte de orice altceva. Isi asculta inima si intuitia indiferent daca societatea le dezaproba. Principala lor filozofie de viata este iubirea. Sufletele trezite au parte in permanenta de sincronicitati si oportunitati de crestere a sufletului. Prin daruirea neconditionata a iubirii, atrag si mai multa iubire in viata lor.

13 SEMNE CA ESTI INDRUMATA SPIRITUAL

In situatiile dificile, cerem ajutor de la taramurile invizibile. Doar dincolo de noi putem gasi raspunsurile potrivite la problemele noastre. Cum facem insa diferenta dintre vocea mintii si cea a sufletului nostru. Iata cele mai importante semne ca sufletul este cel care te ghideaza si te indruma spiritual.

1. Exista un gust puternic de libertate

Atunci cand iei decizii nu te simti ca intr-o cusca unde usa se deschide sau se inchide. Este un fel de libertate plina de confort si usurinta.

2. Inima ta este plina de bunatate

Asta nu inseamna ca trebuie sa ii multumesti pe ceilalti tot timpul, ci te ajuta sa te stabilesti. Atata timp cat bunatatea ta nu este cruda sau insensibila, esti indrumata spiritual.

3. Te simti plina de viata

Adevarata indrumare spirituala te face sa te simti plina de energie, nicidecum moarta pe dinauntru.

4. Exista un entuziasm, o o senzatie de bine si o usurinta a fiintei

Indiferent de cat de infricosatoare iti poate parea o sarcina, atunci cand nu iti este frica, ghidarea este pura. S-ar putea sa te simti speriata, dar daca iti simti inima usoara, esti pe drumul cel bun.

5. Te umple de energie

Chiar daca indrumarea spirituala iti poate cere sa indeplinesti o sarcina care iti solicita multa energie, nu te simti epuizata deoarece indrumarea spirituala iti cere sa faci doar lucruri care te hranesc cu energie spirituala.

6. Se simte naturala, eficienta, pasnica si gratioasa

Ghidarea spirituala te face sa respiri mai usor. Aceasta inseamna ca indrumara este reala.

7. Are sens

Uneori, indrumarea spirituala iti poate cere sa faci lucruri care suna nebuneste, cum ar fi parasirea unui loc de munca. Atunci cand simti ca ti se cere sa faci lucruri care incalca bunul simt, incetineste si cere confirmarea sau clarificarea.

8. Poate rani pe cineva emotional pentru binele lui

Esti indrumata spiritual atunci cand trebuie sa trezesti la realitate o persoana lenesa, care este dependenta financiar de tine, dand-o afara din casa. Desi actiunea poate rani, arescopul de a ajuta aceasta persoana sa-si regandeasca si sa isi reevalueze viata pentru a-si putea folosi potentialul suprimat.

9. Iubirea este prezenta

Uneori te confrunti cu o situatie in care te intrebi: ce mi-ar placea sa fac? Iubirea poate ierta fapte de neiertat sau te va face sa parasesti o persoana. Asigura-te ca decizia ta se bazeaza pe aceasta mare putere a universului. Asteptati pana simtiti ca inima se aprinde. Intotdeauna puteti cere forta invizibila a iubirii pentru confirmare.

10. Nu exista control sau coercitie

Dragostea nu controleaza si nu constrange. Daca aceste sentimente sunt prezente, asculta mai profund. Orientarea nu poate fi din dragoste.

11. Este etic si aliniat la valorile dvs. de baza

Indiferent cat de mult te simti calauzit spiritual, atunci cand incalca etica si valorile de baza ale tale. sau ale altcuiva, gandeste-te din nou. Adevarata indrumare nu dauneaza nici tie, nici celorlalti.

12. Cultiva o liniste in tine

In ciuda ocupatiei lumii in care te afli, o orientare adevarata cultiva un raspuns care iti relaxeaza sistemul nervos. Nu este o orientare adevarata atunci cand te face sa raspunzi de teama.

13. Te conduce sa raspunzi la ceea ce este adevarat si nu la ce pare adevarat intr-o situatie

S-ar putea sa te simti confuza in timp ce cauti raspunsul corect. Cu toate acestea, trebuie sa cauti posibilitatea de a avea ambele. Uneori solutia ar putea fi cuprinsa intr-un paradox.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!