Zece reguli ale unei femei de succes: este independentă în toate sensurile cuvântului

Zece reguli ale unei femei de succes: este independentă în toate sensurile cuvântului

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 March 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologie

Astfel de femei resping fără milă tot ceea ce nu se încadrează în imaginea lor numită „Aș vrea”, – scrie psihologul

1. De la o vârstă fragedă se baza doar pe ea însăși

Chiar dacă a avut o mamă și un tată minunați, o copilărie prosperă, aceasta nu crede că cineva îi datorează ceva sau că această bunăstare este garantată pe viață. Ea se bazează doar pe propriile eforturi, capacități și abilități.

2. Este autosuficienta

Nu are nevoie de alți oameni, în special de bărbați, pentru a-și rezolva problemele. Ea își rezolvă singură problemele și are grijă să fie fericită.

3. Este independentă în toate sensurile cuvântului

Și în primul rând financiar. De obicei, astfel de fete de la o vârstă fragedă se gândesc cum și unde își vor câștiga existența. Pleacă devreme de la părinți, nu se tem de gândul de a merge în alt oraș sau țară pentru a studia, dezvolta și crește. Astfel de fete sub 25 de ani au deja un plan de carieră clar, are o experiență de muncă considerabilă și câțiva pași pe scara carierei.

4. Ea nu cere ajutor

Adică pot, desigur, să întrebe, dar va însemna întotdeauna că tot ce putea face a fost deja testat. Că a analizat situația, a făcut mai multe încercări de a face față singură, în cele din urmă convinsă că potențialul ei personal nu este suficient și apoi va merge să caute pe cineva care să o poată ajuta. Dar până nu va fi convinsă că problema nu se rezolvă fără altcineva, ca să spunem așa, o resursă externă, nu va cere ajutor.

5. Ea nu face compromisuri

Nu se teme că nu îi va ieși ceva, că nu va putea să facă față singură, că are nevoie de aprobarea altcuiva. Aceste fete renunță calm la părerile plictisitoare, aceste adolescente decid unde să meargă să studieze și cine să fie, aceste fete nu întâlnesc tipi care nu le apreciază. Respinge nemilos orice lucru care nu se încadrează în imaginea lor numită „Aș vrea”. Și spre deosebire de vocile oamenilor invidioși, ca rezultat, ele obțin profesia, bărbatul și modul de viață pe care și-l doreau.

6. Nu se compară niciodată cu nimeni

Nu concurează cu prietenii, rudele sau colegii prin realizările, statutul financiar sau calitățile ei. Înțelege perfect că va exista întotdeauna cineva mai tânăr, mai slab, mai bogat, mai de succes, mai prestigios sau cu titlul de ducesă. Ea se compară cu cea de ieri sau de anul trecut și își evaluează doar propriile realizări în această perioadă.

7. Este mulțumită de aspectul ei

Nu vrea să-și refacă nasul, să-și mărească buzele sau sânii, nu stă la o dietă constantă și nu se abține de la o bucată de tort în plus. Se îngrijește de ea însăși, îi pasă de aspectul ei, nu-i pasă cum arată, că nu este în standardele societății. Îi pasă doar de aspectul pe care îl are deja. În loc să încerce să creeze unul pe care nu îl are.

8. Nu vrea să se căsătorească

Și nu pentru că nimeni nu vrea să se căsătorească cu ea. Poate avea un milion de iubiți, dar nu vrea să întemeieze o familie cu ei. Un bărbat infantil și slab va fi neinteresant pentru ea, iar un bărbat inteligent, ambițios și orientat spre familie din țara noastră este, din păcate, o specie rară. Din fericire, acest lucru nu deranjează o femeie de succes, deoarece – vezi punctul doi – nu își face fericirea dependentă de alte persoane.

9. Ea nu percepe inegalitatea

Poziția de „filantrop” pentru ea este absolut incredibilă. Puteți comunica cu ea numai pe picior de egalitate, indiferent cine este mai bogat, mai autoritar sau deține o poziție mai înaltă. Ea va comunica pe picior de egalitate și cu patronul și cu casiera din magazin, nu își va permite niciodată să fie nesimțită cu chelnerul, doar pentru că acesta este într-o poziție mai jos decât ea.

10. Nu va renunța niciodată la slujbă

Chiar dacă are miliarde în cont, pentru ea nu este vorba deloc de bani. Este pasionată de munca ei și nu-i trece niciodată prin cap să renunțe la asta pentru a sta acasă. Ea nu merge la muncă pentru a câștiga bani, ci pentru a face ceea ce îi place. Știe că atunci când faci ceea ce îți place, și banii vin!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!